Επέτειος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου - Η ανάρτηση με φωτογραφίες από το γάμο τους

«Σαν σημερα....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ήταν 2018 όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες πως η Ελένη Χατζίδου διατηρεί σχέση με τον Ετεοκλή Παύλου. Λίγο αργότερα οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν με τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους οι οποίες αναρτήθηκαν στα social media.

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της σχέσης τους "έσκασε" και η είδηση πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο κ ανοίγοντας κ τον ήχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελένη» κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός. Νομίζω ότι δε Θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos, ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία!
Οπότε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης. 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!», είχε γράψει στο Instagram ανακοινώνοντας πως είναι έγκυος και δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το ίδιο έτος έγινε και η πρόταση γάμου! Πρώτα παντρεύτηκαν με πολιτικό, ενώ το 2021 πραγματοποιήθηκε και ο θρησκευτικός μαζί με την βάφτιση της κορούλας τους.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χατζίδου για την επέτειο γάμου με τον Παύλου

Σήμερα 4/9 λοιπόν, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου κλείνουν 2 χρόνια γάμου, με την τραγουδίστρια να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

«4/9/21
Σαν σημερα...
Σ ευχαριστώ
Σ αγαπω
"Ένας ουρανός μ' αστέρια
Είναι η αγάπη η δική μας
Που δεν έχει στη ζωή μας
Ούτε τέλος ούτε αρχή
Ένας ουρανός
Πάντα φωτεινός
Ένας ουρανός μ' αστέρια
Πού έχει χίλια καλοκαίρια
Φυλαγμένα στην ψυχή...", έγραψε.