Συγκίνηση με την μπομπονιέρα του γάμου του Ευθύμη Ζησάκη - Το ξεχωριστό μήνυμα που γράφει πάνω

Την είχαν διακοσμήσει σε κάθε τραπέζι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνηση με την μπομπονιέρα του γάμου του Ευθύμη Ζησάκη - Το ξεχωριστό μήνυμα που γράφει πάνω

Ο Ευθύμης Ζησάκης το απόγευμα της Κυριακής 3/9 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη στο Λαγονήσι. Η πρόταση έγινε στο το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας (δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους) και εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι".

Μετά από τρία χρόνια σχέσης έκαναν το μεγάλο βήμα και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένη την ημέρα του γάμου τους. Η τελετή έγινε σε ένα εκκλησάκι δίπλα από τη θάλασσα, ενώ το γλέντι πάνω στην άμμο. Έφτιαξαν έναν πανέμορφο σκηνικό με τους καλεσμένους να περνάνε υπέροχα.

Μάλιστα, το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε όταν χόρεψε όχι τον κλασικό χορό, αλλά ξένα και ελληνικά αγαπημένα τους τραγούδια - δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Η μπομπονιέρα του γάμου του Ευθύμη Ζησάκη

Στην δεξίωση σε κάθε τραπέζι υπήρχε για τον κάθε καλεσμένο και μια μπομπονιέρα στο πιάτο του η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή. Πάνω έγραφε «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Ευθύμης Ζησάκης μπομπονιέρα γάμου

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι... Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο. Οι συγκρούσεις με την έννοια της σύγκρουσης. Υπάρχει σαφώς κάποια διαφωνία η οποία είναι εύλογη και η οποία με την συζήτηση, γίνεται ευθεία. Συγκατοικούμε με την Χρύσα, δεν φοβάμαι καθόλου τον γάμο», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός για την πλέον σύζυγό του.