Ανακοίνωσε πως πήγε στο OPEN - Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Δεν το περίμενε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε πως πήγε στο OPEN - Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Πρεμιέρα στο MEGA αναμένεται να κάνει η Ελένη Μενεγάκη σε λίγες εβδομάδες (δείτε την ημερομηνία). Σαν "βόμβα" ωστόσο έσκασε μια ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα της, την οποία δεν περίμενε κανείς, καθώς γενικά συνεργαζόταν με το κανάλι.

Η δημοσιογράφος που αποχώρησε, συνεργαζόταν τόσο με την Ελένη, όσο και με την Σίσσυ Χρηστίδου, όπως και με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αυτή η δημοσιογράφος αποχώρησε από το MEGA και την Ελένη

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από ανάρτηση στα social media, και συγκεκριμένα ποζάροντας στο κοντρόλ του OPEN, γράφοντας «Από σήμερα είμαι OPEN. Καλό μήνα».

Ο λόγος για την Ιουλία Βελισσαράτου που ενημέρωνε σχετικά με τα θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο.

Ιουλία Βελισσαράτου OPEN

«Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν» - Ηχηρό ''καμπανάκι'' για την παρουσιάστρια

Το όνομα της Ελένης Μενεγάκη έχει αποτελέσει μύθο μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας συντροφιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε πολλά σπίτια τηλεθεατών.

Η ίδια συνεχίζει την παρουσία της στο μέσο στη συχνότητα του MEGA με την εκπομπή Eλένη. Πολλοί είναι εκείνοι, που σχολιάζουν την τηλεοπτική της πορεία και το γεγονός, πως επανήλθε στο επάγγελμα μετά τον έναν χρόνο αποχής.

Σε ότι αφορά το φαινόμενο ''Ελένη Μενεγάκη'' αναφέρθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε πρόσφατη συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό ''7Μέρες Tν'' και στον Γιάννη Βίτσα σχολιάζοντας τη νέα σεζόν, που αναμένεται να ξεκινήσει με πολύ ιδιαίτερο τρόπο (δείτε εδώ την καταγγελία του για ακραία αντισυναδελφική συμπεριφορά).

Έρχομαι στα τηλεοπτικά πρόσωπα: Ελένη Μενεγάκη.

«Η κυρία Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί της και θα το ήθελα. Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ελένη Μενεγάκη