Με δαντελωτό φλοράλ φόρεμα - Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαρία Βοσκοπούλου με την κομψή της εμφάνιση στα βαφτίσια Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου (2/9) ολοκληρώθηκε η βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου με το μυστήριο να γίνεται σε στενό κύκλο στο Καβούρι και στη συνέχεια η δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το πάρτι, που ακολούθησε ήταν λαμπερό με πολύ κόσμο καλεσμένο από την ελληνική showbiz. O αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρών εκεί και μάλιστα απαθανάτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους.

Η εμφάνιση της Μαρία Βοσκοπούλου στη βάφτιση του γιου της Σπυροπούλου

Πολλά βλέμματα τράβηξε στο χώρο η Μαρία Βοσκοπούλου τόσο με τον αέρα της, όσο και με την αριστοκρατική ομορφιά της. Η κόρη της Γκερέκου και του αείμνηστου Βοσκόπουλου επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο φόρεμα με δαντέλα και φλοράλ ντεσέν (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της Μαρίας με την Κερκυραία γιαγιά της).

Μαρία Βοσκοπούλου

Οι φωτογραφίες με την Μαρία που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η Άντζελα Γκερέκου αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από κάμερες και στούντιο, καθώς δεν πραγματοποιούνται γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, στην οποία πρωταγωνιστεί (δείτε εδώ την πιο σκληρή σκηνή που θα παρακολουθήσουμε στην τρίτη σεζόν), και έτσι επισκέφθηκε την Κέρκυρα, που είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

Εκεί βρίσκεται μαζί με καλή παρέα φίλων της, αλλά και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Την Τρίτη 8/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες τους από το νησί και στα σχόλια ακολούθησε πανζουρλισμός.

Η αλλαγή στο look της, με τα πιο ξανθά μαλλιά της είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, ενώ πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν και την όμορφη οικογένειά της, παρατηρώντας το παιδί της, που πλέον είναι 22χρονών, και έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο ρητός όρος της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Σχόλια στην ανάρτηση της Γκερέκου