"Χωμένο" μέσα στα βουνά - Διώροφο με τζάκι, τεράστιο κήπο και θέα πράσινο το εξοχικό σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στις Μηλιές

Το χειμώνα όταν χιονίζει είναι ονειρικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι», το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία Πέντε λεπτά ακόμα και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος Το 10 του Μ. Καραγάτση.

Ωστόσο, είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν μονάχα με τα επαγγελματικά τους.

Όταν λοιπόν θέλει να ηρεμήσει και να απομακρυνθεί από την δύσκολη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθημερινότητα του, παίρνει μαζί με την σύντροφό του το αυτοκίνητο του και ταξιδεύει μέχρι της Μηλιές Μαγνησίας. Εκεί διαθέτει ένα πανέμορφο πέτρινο εξοχικό μέσα στο βουνό.

Φωτογραφίες από το εξοχικό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στις Μηλιές Μαγνησίας

Η μονοκατοικία του είναι διώροφη και χτισμένη από πέτρα. Βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο και συγκεκριμένα στο βουνό των Κενταύρων. Η θέα μάλιστα από την βεράντα του που είναι γεμάτη φυτά και λουλούδια, βλέπει όλο το δάσος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από το πανέμορφο σπίτι του που το χειμώνα όταν χιονίζει είναι ονειρικό.

Από το εσωτερικό του σπιτιού του δεν έχει δείξει πολλά παρά μόνο το τζάκι είναι άκρως παραδοσιακό.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες στο εξοχικό του στις Μηλιές έκαναν έκπληξη στην Ευδοκία Ρουμελιώτη για τα γενέθλια της.