Μετά από χρόνια αποχής - Η Νανά Παλαιτσάκη ''έσπασε'' τη σιωπή της για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Μega

«Μόνο ευγνωμοσύνη και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nonoram - instagram / NDP
nonoram - instagram / NDP

Η Νανά Παλαιτσάκη είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο για δικούς της προσωπικούς λόγους η ίδια είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει τις εκπομπές και τα πάνελ.

Με ανακοίνωση του Mega έγινε γνωστό ωστόσο, πως η δημοσιογράφος επιστρέφει στα τηλεοπτικά με την πρόταση, που της έγινε από την εκπομπή, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, Mega Kαλημέρα.

Το Σάββατο 2/9 η Νανά Παλαιτσάκη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook για την πολυπόθητη τηλεοπτική της επιστροφή, περιγράφοντας τα συναισθήματα της, δίνοντας παράλληλα ραντεβού με το κοινό.

Δείτε επίσης: «Μου έγραφαν να ψοφήσω από καρκίνο...» - Συγκλονίζει η Νανά Παλαιτσάκη για όσα έχει ακούσει

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

«Εύχομαι σε όλους μας έναν καλό μήνα ! Μετά απο μεγάλο διάστημα αποχής μου από τα media, μόνο ευγνωμοσύνη και μεγάλη χαρά μπορώ να νιώθω για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνυπάρχω με εξαιρετικούς επαγγελματίες με τους οποίους γνωριζόμαστε, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μερικές ...δεκαετίες.

Θα σας καλημερίζουμε 40 λεπτά πριν τις 8 κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή απο την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και από την συχνότητα του Mega TV Να έχουμε όλοι υγεία
( Από αριστερά προς τα δεξιά, Θανάσης Πάτρας, Αφροδίτη Γραμμέλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Ελεονώρα Μελέτη, Στέφανος Κωσταντινίδης )», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Η Ελεονώρα Μελέτη από το 2021, με επιτυχία παρουσιάζει την εκπομπή "Mega Καλημέρα" και στο πλευρό της πάντα βρίσκονται καταξιωμένοι δημοσιογράφοι. Η συνεργασία της με το κανάλι Mega συνεχίζει και έγινε η ανακοίνωση για ανανέωση συμβολαίου.