Ξετρελάθηκε η μικρή Μελίτα με την έκπληξη γενεθλίων της - Γεμάτο το σαλόνι με μπαλόνια & μια τεράστια τούρτα από τη Χατζίδου και τον Παύλου

Έβαλε ειδικό φόρεμα για το πάρτι της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
eleni.hatzidou - instagram
eleni.hatzidou - instagram

Το σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου γέμισες χαρά και με πολλές ευχές το Σάββατο 2/9, καθώς η μικρή τους κόρη και μεγάλη τους αδυναμία είχε τα γενέθλιά της με τους δύο να ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη.

Όπως είδαμε και στα instagram stories της παρουσιάστριας από το βράδυ της Παρασκευής 1/9, όσο η Μελίτα κοιμόταν, εκείνη και ο σύζυγός της έκαναν όλες τις ετοιμασίες για να τις δει η Μελίτα το πρωί, που θα ξυπνούσε.

Με μπαλόνια λοιπόν γέμισε όλο το σαλόνι τους και μια μεγάλη, πολύ ιδιαίτερη τούρτα, που είχε θέμα μια γοργόνα. Με χαρά έσβησε λοιπόν, η μικρή Μελίτα την τούρτα της, με την οικογένεια της να καμαρώνει για εκείνη (δείτε εδώ την αντίδρασή της Μελίτας για τις διακοπές της στις Μαλδίβες).

Οι ευχές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τα γενέθλια της κόρης τους

«4 χρόνια περάσανε από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας!
Άγγελε μας,χαρά της ζωής,ήρθες και μας γέμισες αισιοδοξία!
Σ ευχαριστούμε που μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους!
Σ ευχαριστούμε που μας τονίζεις κάθε μέρα τις ομορφιές της ζωης!
Χρόνια πολλά και καλά όπως θα τα ονειρευτείς εσύ», έγραψαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

Το τρυφερό βίντεο του Παύλου με την κόρη του

«Στην κορη μου μιλούσα παντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω,της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ηθελε να μάθει.

Τώρα για πρωτη φορα μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.
Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι ειναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω.
Το είδε,το επεξεργάστηκε,μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά-αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία-και χαίρομαι πολύ που η μαμα μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολυ ξεχωριστή, συγκινητική,γλυκιά και όμορφη κουβέντα που εκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει,να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της....», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.

Δείτε επίσης: Με νέο αδιάβροχο πόδι - Η συγκλονιστική φωτογραφία από την αλλαγή του πρόσθετου μέλους τους