Τυλιγμένος με το μπουρνούζι του ο νουνίτο στο σκάφος και εκείνη με "καυτό" μπικίνι - Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον γιο της στα Κύθηρα

«Το μικρό μου ελληνόπουλο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φέτος το καλοκαίρι έκαναν τουρ στα ελληνικά νησιά, πηγαίνοντας από την Σαντορίνη στη Μύκονο, από εκεί στη Ρόδο - δείτε εδώ την υπερπολυτελή σουίτα με τα 8 δωμάτια που έμειναν εκεί, φτάνοντας μέχρι τα Κύθηρα (με πολλές ακόμη στάσεις στο ενδιάμεσο), πέρα από το ταξίδι τους στις εξωτικές Μαλδίβες όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της influencer (δείτε εδώ το ποσό που πλήρωσε για όλη την παρέα της).

Η νέα μανούλα, λοιπόν, έχοντας πλέον επιστρέψει στην Αθήνα, αποχαιρέτησε το καλοκαίρι την τελευταία μέρα του Αυγούστου δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον τελευταίο της προορισμό, με την ίδια πάνω σε σκάφος, δίπλα στον γιο της, με την ελληνική σημαία να ανεμίζει λίγο πιο πέρα.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με το νουνίτο στα Κύθηρα

«Το μικρό μου ελληνόπουλο», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο προφίλ της.

Ιωάννα Τούνη νουνίτο Κύθηρα
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τι κάνει μόνη στο σπίτι μόλις κοιμίσει το γιο της

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τότε, που έγινε μητέρα και απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον μικρό και πλέον διάσημο στα ελληνικά social media, Νουνίτο (δείτε εδώ νανούρισμα που έχει βγάλει αποκλειστικά για εκείνον).

Με ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε η Τούνη στο Tik Tok έδειξε τι κάνει στο σπίτι της, όταν μετά από πολλή ώρα έχει καταφέρει να κοιμίσει το γιο της...όπως βλέπουμε λοιπόν τα ''σπάει'' μόνη της στο σαλόνι με δυνατή μουσική.

«Και έχω να προλάβω να κάνω δουλειές του σπιτιού, να απαντήσω σε μειλ, να δω τους φίλους μου, να κάνω μπάνιο και skin care και να ξεκουραστώ και εγώ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.