Και όμως το έδειξε με ένα βίντεο στο Tik Tok - Τι κάνει η Ιωάννα Τούνη μόνη στο σπίτι μόλις κοιμίσει το γιο της

Στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J.touni - instagram
J.touni - instagram

Η ζωή της Ιωάννας Τούνη έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τότε, που έγινε μητέρα και απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον μικρό και πλέον διάσημο στα ελληνικά social media, Νουνίτο (δείτε εδώ νανούρισμα που έχει βγάλει αποκλειστικά για εκείνον).

Αυτή την περίοδο μετά τις διακοπές, που έκανε η Ιωάννα με τον Αλεξάνδρου στη Ρόδο επέστρεψε με το μωρό στη Θεσσαλονίκη μιας και οι υποχρεώσεις της γνωστής influencer στη συγκεκριμένη πόλη δεν τελειώνουν ποτέ.

Με ένα νέο βίντεο, που δημοσίευσε η Τούνη στο Tik Tok έδειξε τι κάνει στο σπίτι της, όταν μετά από πολλή ώρα έχει καταφέρει να κοιμίσει το γιο της...όπως βλέπουμε λοιπόν τα ''σπάει'' μόνη της στο σαλόνι με δυνατή μουσική.

Τι κάνει η Ιωάννα Τούνη όταν κοιμίζει το γιο της

«Και έχω να προλάβω να κάνω δουλειές του σπιτιού, να απαντήσω σε μειλ, να δω τους φίλους μου, να κάνω μπάνιο και skin care και να ξεκουραστώ και εγώ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Τα 7 υλικά που περιέχει το απολαυστικό bowl της Τούνη για instagraμικό κορμί

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται με τους φίλους της στα social media κάθε λεπτομέρεια, που αφορά στη ζωή της και ίσως αυτό να είναι και ένα από τα μεγαλύτερα tips της τεράστιας απήχησής της ως influencer.

Στα προφίλ, που διατηρεί στα social media θα δει κανείς όχι μόνο τα όμορφα και τις ευτυχισμένες της στιγμές, αλλά και φάσεις της ζωής της, που μπορεί να πέσει, να λυγίσει και να μην είναι στα καλύτερα της. Ένα πρόσφατο μήνυμα, που πέρασε η Ιωάννα Τούνη ήταν αυτό με τα ψεύτικα σώματα, που βλέπουμε στα social media με την ίδια να ποζάρει με και χωρίς φίλτρα, σε στημένες και πιο αυθόρμητες πόζες (δείτε εδώ).

Την Παρασκευή 4/8 η Ιωάννα έκανε άλλη μια αποκάλυψη, δείχνοντας ένα διατροφικό της tip μετά το γυμναστήριο για να ξέρεις και εσύ τι περιέχουν αυτά τα υγιεινά και απολαυστικά bowls, που συχνά μας δείχνει η Τούνη στα stories της.

  • Αβοκάντο
  • Κακάο
  • Μέλι
  • Κακάο
  • Καρύδα
  • Blueberries
  • Σταγόνες σοκολάτας

Τούνη γεύμα