Η ζωή της πριν γίνει μαμά - Η τρυφερή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σε νυχτερινό κέντρο

Ένα χρόνο πριν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τότε που έγινε μαμά έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα του γιου της και αυτό σημαίνει πως η ζωή της έχει αλλάξει πολύ πια. Μπορεί να συνεχίζει τις καθημερινές της βόλτες, αλλά και τη δουλειά της, όμως οι βραδινές έξοδοι, για παράδειγμα, είναι κάτι που δεν ζει πλέον συχνά.

Αναπόλησε, λοιπόν, αυτές τις στιγμές της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο από την έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο, ένα χρόνο πριν, όταν ακόμη δεν γνώριζαν πως θα γίνουν γονείς.

Δείτε επίσης: Διώροφο με ξύλινη σκάλα και δωμάτιο γκαρνταρόμπα κοντά στο παιδικό υπνοδωμάτιο - Το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από βραδινή έξοδο με τον Σταθοκωστόπουλο πριν γίνουν γονείς

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος 2022
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι σκαφάτες διακοπές τους με τον μπέμπη

Ονειρικές διακοπές κάνουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον λίγο μηνών γιο τους. Φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι ως γονείς και είναι πολύ ευτυχισμένοι που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Επισκέφθηκαν την οικογένεια της παρουσιάστριας στην Ρόδο, ενώ ταξίδεψαν και σε άλλη νησιά μαζί με την παρέα τους, αλλά και περιοχές με την θάλασσα στα "πόδια" τους (δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές τους).

Πριν λίγες μέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την βαρκάδα που έκανε με τον σύζυγό της, απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά και την ηρεμία της θάλασσας.

Μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος και πέρασαν όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, γεμίζοντας την ζωή τους με όμορφες αναμνήσεις για το μέλλον.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με μαύρο μπικίνι και μας έδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: Διώροφο με ξύλινη σκάλα και δωμάτιο γκαρνταρόμπα κοντά στο παιδικό υπνοδωμάτιο - Το σπίτι τους στη Βούλα