Δυσάρεστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός
Instagram / Κωνσταντίνος Αργυρός

Μία δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22/8 για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έκανε διακοπές στη Μύκονο και βόλτες με το τζετ σκι με ιδιαίτερη παρέα στο πλευρό του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στη μέση της καλοκαιρινής του περιοδείας και ενώ η εμφάνισή του στη Ρόδο είχε ακυρωθεί ήδη μία φορά λόγω της φωτιάς που έκαιγε για μέρες το νησί, ακυρώνεται και για δεύτερη φορά, καθώς εκτελούνται εργασίες στο κτίριο όπου θα πραγματοποιούνταν η συναυλία και δεν υπάρχει κάποιος άλλος χώρος που να μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμό.

Η ανακοίνωση για την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Ρόδο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live ανακοινώνουν την ακύρωση της συναυλίας στη Ρόδο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας στο πλαίσιο του «Elpida Tour by Coca-Cola».

Αιτία για την ακύρωση αποτελούν οι εργασίες που εκτελούνται αυτή την περίοδο στο στάδιο, τα οποία καθιστούν ανέφικτη την έγκαιρη διοργάνωση της παραγωγής, η οποία λόγω μεγέθους δεν μπορεί να φιλοξενηθεί σε άλλον χώρο.

Η δωρεά προς τους πυρόπληκτους και σε φιλοζωική οργάνωση του νησιού που θα γινόταν με έσοδα από την εν λόγω συναυλία, θα γίνει κανονικά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Live εκφράζουν τη λύπη τους για την ακύρωση και κλείνουν ραντεβού με το κοινό στη Ρόδο για του χρόνου.

Δείτε επίσης: «Σας παρακαλώ πολύ...» - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού όταν τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Νίκα

Κωνσταντίνος Αργυρός συναυλία Ρόδος

Τι συμβαίνει με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα και το... πρώτο τους παιδί

Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια σχέση που φαίνεται πως προχωράει με πολύ θετικό πρόσημο κι από τις δυο πλευρές, μια φρέσκια σχέση που και οι δυο θέλουν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά...

Πριν από λίγα 24ωρα άρχισε να κυκλοφορεί έντονα - εξαιτίας εξώφυλλου πολύ γνωστού περιοδικού - πως η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι έγκυος για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πως θα φέρει στην ζωή σε λίγο καιρό τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον γνωστό τραγουδιστή, το οποίο μάλιστα θα είναι και αγόρι.

Η αλήθεια είναι πως ούτε εκείνη, ούτε εκείνος έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι είναι μαζί. Ωστόσο κάποια πράγματα μιλούν από μόνα τους (δείτε εδώ το βίντεο της Αλεξάνδρας που τραγουδά και χορεύει στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός). Σε πρόσφατη συνέντευξή του, δε, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει «Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Το ψέμα είναι πως η Αλεξάνδρα θα γίνει μαμά! Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του ζευγαριού, τόσο από την πλευρά του Κωνσταντίνου όσο κι από την πλευρά της Αλεξάνδρας κάτι τέτοιο δεν υφίσταται! Οι δυο τους είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης αυτή την περίοδο.