Καλοκαίρι Yes: Εξερράγη η Μαριάντα Πιερίδη - «Είναι ντροπή! Με ποιο δικαίωμα;»

«Όταν περνάς δύσκολα, δε μπαίνεις στη διαδικασία να κράζεις»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: Εξερράγη η Μαριάντα Πιερίδη - «Είναι ντροπή! Με ποιο δικαίωμα;»

Με καθυστέρηση μιας ώρας βγήκε στον αέρα το πρωί της Τρίτης 22/8 η εκπομπή Καλοκαίρι Yes (δείτε εδώ τον λόγο) με την Μαριάντα Πιερίδη, τον Τριαντάφυλλο και την Φελίσια Τσαλαπάτη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στην εκπομπή, ειπώθηκε και η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε πριν από λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, μετά από φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ). Ακούγοντας την είδηση η Μαριάντα και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το τι συνέβη είπε χαρακτηριστικά:

Το ξέσπασμα της Μαριάντας Πιερίδη

«Δηλαδή τώρα πραγματικά θέλω να πω, πραγματικά με κεφαλαία γράμματα! Ντροπή πραγματικά. Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις και γράφεις τόσο αρνητικά σχόλια και μπλέκεις και το ότι είναι μαμά. Ντροπή σε όποιον κι αν το γράφει. Δηλαδή τι; Τι ανέβασε η γυναίκα; Ειδικότερα όταν γίνεσαι μαμά έχεις την ανάγκη να αισθανθείς και όμορφη και σέξι και όλα. Δεν έχει σημασία αν είσαι μαμά ή όχι. Ο κόσμος που κάθεται και ασχολείται δεν έχει πάει διακοπές, δεν έχει ζωή; Εξάπτομαι γιατί μιλάμε για μια γυναίκα που έχει κρατήσει μια πάρα πολύ ωραία στάση ζωής και στην προσωπική της ζωή και δημόσια, είναι ντροπή» ανέφερε η Μαρίαντα και την διέκοψε ο Τριαντάφυλλος λέγοντας πως δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι διακοπές, περνάνε δύσκολα, αναγκάζοντάς την να πει: «Όταν περνάς δύσκολα, δε μπαίνεις στη διαδικασία να κράζεις… Περνάς δύσκολα και μπαίνεις στην φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου να γράψεις αυτά;».