Καλοκαίρι Yes: Η ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου λίγο πριν την έναρξη της σημερινής 22/8 εκπομπής

«Μην ανησυχείτε εδώ...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: Η ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου λίγο πριν την έναρξη της σημερινής 22/8 εκπομπής

Με μια ώρα καθυστέρηση βγήκε στον αέρα το πρωί της Τρίτη 22/8 η εκπομπή Καλοκαίρι Yes με την παρουσιάστρια αυτής, Μαριάνντα Πιερίδη, να ενημερώνει τους τηλεθεατές πως η κατάσταση με τις φωτιές δεν έχει τέλος.

«Στέλνουμε τη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας που παλεύουν με τις φλόγες. Δεν βοηθάνε καθόλου και οι καιρικές συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά ξεκινώντας την θεματολογία της εκπομπής. Νωρίτερα, βέβαια, ο συμπαρουσιαστής αυτής, Τριαντάφυλλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είχε φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την καθυστέρηση αυτή.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

«Λοιπόν παιδιά καλημέρα, σήμερα η εκπομπή θα ξεκινήσει 11 λόγω όλων αυτών που γίνονται με την φωτιά κλπ. Μην ανησυχείτε εδώ είμαστε πάλι, εδώ είμαστε.»

Τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής

Η εβδομάδα φαίνεται πως δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για το αχτύπητο αυτό τρίδυμο, αφού σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, την Δευτέρα 21/8 τα ποσοστά που σημείωσαν ήταν χαμηλά μονοψήφια και πιο συγκεκριμένα το Καλοκαίρι Yes έφτασε στο δυναμικό κοινό το 7,9%

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Newsroom 12,2
  • ALPHA: Alpha τώρα 8,2
  • OPEN: Καλοκαίρι Yes 7,9
  • MEGA: Ρετιρέ (Ε) 19,4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.