Ιωάννα Τούνη: Επεισοδιακό το πρωινό της στο ξενοδοχείο της Ρόδου - «Γι' αυτό σου κάνω story τώρα»

«Ήμουνα και χεσμένη και κοιμισμένη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Επεισοδιακό το πρωινό της στο ξενοδοχείο της Ρόδου - «Γι' αυτό σου κάνω story τώρα»

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της πάντα τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και τον μικρό νουνίτο, ο οποίος όπως φαίνεται ώρες ώρες χαρίζει στην μαμά του απίστευτες και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Μετά τα Κύθηρα, λοιπόν, η γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε στο υπέροχο νησί της Ρόδου και για κάποιες ώρες οι followers της την έχασαν! Πριν από λίγα λεπτά, όμως, δημοσίευσε τα stories της ημέρας και απολογήθηκε...

Τι συνέβη στην Ιωάννα Τούνη

«Ξύπνησα το πρωί για να φάω πρωινό ξενοδοχείου που είναι το αγαπημένο μου ever, ο μπέμπης με έχεσε κατά την διάρκεια του πρωινού, με έχεσε σοβαρά, οπότε σηκώθηκα κι έφυγα, πήγα και άλλαξα, ξανά πήγα να συνεχίσω το πρωινό μου, γύρισα πίσω κοιμήθηκα οπότε γι' αυτό σου κάνω story τώρα, επειδή ήμουνα και χεσμένη και κοιμισμένη», είπε χαρακτηριστικά η influencer.

Ο νουνίτο προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα

Η Ιωάννα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της και πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε δημοσιεύσει ένα τρυφερό βίντεο στο οποίο αποκάλυψε πως ο μπέμπης της, ο νουνίτο όπως τον φωνάζει συνεχώς προσπαθεί σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα του βήματα.

«To μωράκι μου προσπαθεί να σταθεί και βάζει φουλ δύναμη στα πόδια του. Θα περπατήσουμε σύντομα», σημείωσε χαρακτηριστικά.