Κατάγεται από τα Γιάννενα, όμως γεννήθηκε... - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για την προσωπική της ζωή

Το δεύτερο όνομα που παραλίγο να της δώσουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Τούνη μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, με την μητέρα της να κατάγεται από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα. Μάλιστα, με τον μπαμπά της δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις γεγονός που είχε εξομολογηθεί η ίδια συναισθηματικά φορτισμένη.

«Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια - δείτε εδώ όλο την συνέντευξη της.

Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όμως δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον τομέα, ενώ λίγο καιρό αργότερα μαζί με την κολλητή της φίλη, άνοιξαν τη δική τους εταιρία με ρούχα η οποία σήμερα σκίζει και έχουν ανοίξει και μαγαζί.

Βέβαια, δεν είναι η μόνη πηγή εσόδων της, αφού μέσα από διαφημίσεις που κάνει στο προφίλ της στο Instagram, βγάζει πολλά λεφτά. Βέβαια, δεν κάνει μόνο αναρτήσεις εμπορικού περιεχομένου, αφού μοιράζεται και διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Δείτε επίσης: Με δίχρωμη παγιέτα σε σκάφος για το πάρτι γενεθλίων της - Η τούρτα σε ιδιωτική παραλία και οι σαμπάνιες

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τον τόπο που γεννήθηκε

Πριν από λίγη ώρα με ένα βίντεο από τις διακοπές της που ξεκίνησε στην Ρόδο, αποκάλυψε πως γεννήθηκε στην Ρόδο όπου εκεί κιόλας πέρασε μερικά χρόνια της παιδικής ηλικίας. Επίσης, η βάφτιση της έγινε στην Παναγία Τσαμπίκα και αρχικά ήθελαν ως δεύτερο όνομα να της δώσουν το Τσαμπίκα.