Ατύχημα για την Ιωάννα Τούνη στα Κύθηρα - Εικόνες από τα σημάδια στο σώμα της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά τις ονειρικές διακοπές της στις Μαλδίβες μαζί με τους φίλους της με αφορμή τα γενέθλια της, ένα ταξίδι που πλήρωσε η ίδια και της κόστισε πολλά χιλιάρικα (δείτε εδώ πόσα έδωσε), η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρέθηκαν στα Κύθηρα.

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι παρόλο που έχει ένα παιδάκι, δεν σταματάει τις διακοπές γυρνώντας σχεδόν όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι.

Στα Κύθηρα λοιπόν και ενώ έκαναν βόλτα με σκάφος σε διάφορα μέρη, αποφάσισαν να κάνει μια βουτιά και να ανέβει κάποια βράχια. Τα κύματα ωστόσο την παρέσυραν με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Τα σημάδια στο σώμα της Ιωάννας Τούνη

Στν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε φωτογραφίες από τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της από τις γρατζουνιές.

Ιωάννα Τούνη διακοπές Κύθηρα

Ιωάννα Τούνη ατύχημα

Πριν τα Κύθηρα ήταν στην Μάνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πριν το ταξίδι για διακοπές στα Κύθηρα βρέθηκαν στη Μάνη, πάντα παρέα με τον γιο τους.

Όση ώρα μιλούσε στην κάμερα η influncer, ο νουνίτο στεκόταν στα ποδαράκια του, με στήριξη από την μητέρα του, και προσπαθούσε να φτάσει ένα αντικείμενο. Τότε η ίδια εξήγησε στους ακόλουθούς της πως ο 8 μηνών μπέμπης της προσπαθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα να στηρίζεται μόνος του στα πόδια του, γι' αυτό θεωρεί πως σύντομα θα τον δει να περπατάει. Ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται!

Δείτε επίσης: Βρέθηκε στο σπίτι της μαμάς της - Ο Νουνίτο παίζει με την κουδουνίστρα της Τούνη από όταν ήταν μικρή (Βίντεο)

«To μωράκι μου προσπαθεί να σταθεί και βάζει φουλ δύναμη στα πόδια του. Θα περπατήσουμε σύντομα», σημείωσε.