Καμία σχέση με την «Βασιλική» από την Γη της Ελιάς - Ημίγυμνη στις εξωτικές Μαλδίβες με καπέλο στα επίμαχα σημεία η Ιφιγένεια Τζόλα

Ταξίδι ζωής για την πρωταγωνίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την «Βασιλική» από την Γη της Ελιάς - Ημίγυμνη στις εξωτικές Μαλδίβες με καπέλο στα επίμαχα σημεία η Ιφιγένεια Τζόλα

Η Ιφιγένεια Τζόλα, πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε από τη Μάνη, όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα για την Γη της Ελιάς, στις εξωτικές Μαλδίβες μαζί με ιδιαίτερη παρέα (δείτε εδώ ποιοι είναι μαζί της). Είναι ένα ταξίδι ζωής, καθώς πρόκειται για έναν μαγικό προορισμό με καταγάλανα νερά και ποικίλες δραστηριότητες, γι' αυτό και η ίδια φωτογραφίζει την κάθε της στιγμή εκεί.

Την Πέμπτη 17/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες της από την παραλία, ποζάροντας topless, καλύπτοντας το σώμα της με ένα τεράστιο μωβ καλοκαιρινό καπέλο. Τα like, τα σχόλια και οι αντιδράσεις "πήραν φωτιά".

Δείτε επίσης: Η Ιφιγένεια Τζόλα στο YOU - Απαντάει για την αυξητική στήθους και τη νευρική ανορεξία

Η topless φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα από τις Μαλδίβες

Τα μυστικά της διατροφής της για να μην παίρνει κιλά και να χορταίνει εύκολα

Στο ενδιάμεσο από τα γυρίσματα για την Γη της Ελιάς και το εξωτικό της ταξίδι, η ίδια ξέκλεψε λίγο χρόνο και αποκάλυψε στο YOU τα μυστικά που την βοηθούν να διατηρεί αυτό το κορμί σε άψογη κατάσταση, χωρίς πολύ προσπάθεια. Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει "ανοιχτά" για τα κιλά και το ύψος της.

Η Ιφιγένεια Τζόλα λατρεύει γενικότερα το καλοκαίρι, ενώ εσύ τσεκάρεις ένα κορμί αψεγάδιαστο - ρόλο παίζει το καλό DNA και το νεαρό της ηλικίας της, φυσικά. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, με ύψος 1,67 μ. και βάρος 45 κιλά, δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τις γραμμές της. Διατροφικό μυστικό; Οι πολλές φρουτοσαλάτες, το γιαούρτι και τα πράσινα λαχανικά που τα συνδυάζει με φουλ πρωτεϊνη.

Δείτε επίσης τι εξομολογήθηκε η Ιφιγένεια Τζόλα στο YOU: «Εμμονικός θαυμαστής με περίμενε σε συγκεκριμένα σημεία που βρισκόμουν»

Ιφιγένεια Τζόλα κιλά