Επιχειρηματίας με δικό του καφέ μπαρ - Αυτός είναι ο αδερφός της Σοφίας Αλιμπέρτη, Κώστας

Μαζί και αγκαλιασμένοι στην Πάρο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σοφία Αλιμπέρτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ μέχρι το 2005. Από το 2004 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show.

Τελευταία της παρουσία στην τηλεόραση ήταν το 2009 στο "Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;", Ενώ φέτος παρουσιάζει την εκπομπή "Ζήσε αλλιώς" στον ΑΝΤ1.

Υπήρξε σύζυγος του Γιάννη Πάριου με τον οποίο παντρεύτηκε το 1986. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τους Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα Βαρθακούρη και χώρισε το 1998.

Δείτε επίσης: To κάθε δωμάτιο έχει πισίνα και θέα το Αιγαίο - Φωτογραφίες από το νησιώτικο ξενοδοχείο του γιου του γιου της, στην Πάρο

Ο αδερφός της Σοφίας Αλιμπέρτη

Στήριγμα της σε όλα είναι μεταξύ άλλων και ο αδερφός της, Κώστας με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις και μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλιά του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια με μια κοινή τους φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο στο νησί, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram.

«Να σε χαιρόμαστε αδελφούλη μου. Να είσαι χαρούμενος και φωτισμένος», έγραψε στην φωτογραφία τους όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι.

Σοφία Αλιμπέρτη αδερφός

Το σπίτι της στην Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη, μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Πάριο, αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην Πάρο, καθώς προτιμά την ήρεμη ζωή του νησιού από τον θόρυβο και το τρέξιμο της πόλης. Μπορεί τις περισσότερες φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μοιράζεται περισσότερες φωτογραφίες από την χώρα και τα σοκάκια του νησιού, όμως υπάρχουν και φορές που έχει δείξει κάποιες από τις γωνίες της μονοκατοικίας της.

Το youweekly.gr, λοιπόν, τις συγκέντρωσε όλες! Είναι φανερό, λοιπόν, πως στον χώρο αυτό επικρατεί το λευκό και η πέτρα, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια επιλέγει να διακοσμεί τα δωμάτια με μικρά βάζα και κεριά σε διάφορα χρώματα. Δεν λείπουν και τα λουλούδια, με τα τριαντάφυλλα να έχουν την τιμητική τους αφού είναι από τον κήπο της.

Την παράσταση, όμως, κλέβει το τζάκι που βρίσκεται στο σαλόνι, το οποίο ανάβει κάθε χειμώνα, όταν το κρύο είναι αφόρητο και τα χιόνια καλύπτουν το έδαφος.

Δείτε επίσης: Αλλάζει κανάλι η Σοφία Αλιμπέρτη - Οριστικό τέλος από τον ΑΝΤ1 το ''Ζήσε Αλλιώς''