Ο νουνίτο προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα - Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη από το ξενοδοχείο στη Μάνη

Φανερά ενθουσιασμένη η influencer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο νουνίτο προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα - Το τρυφερό βίντεο της Ιωάννας Τούνη από το ξενοδοχείο στη Μάνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά το μαγευτικό τους ταξίδι στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της influencer (δείτε εδώ πόσο της κόστισε), βρέθηκαν στη Μάνη, πάντα παρέα με τον γιο τους. Όπως αποκάλυψε όμως σήμερα, Τετάρτη 16/8, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, θα μαζέψουν ξανά τα πράγματά τους και ο επόμενος προορισμός τους είναι τα Κύθηρα.

Όση ώρα μιλούσε στην κάμερα η influncer, ο νουνίτο στεκόταν στα ποδαράκια του, με στήριξη από την μητέρα του, και προσπαθούσε να φτάσει ένα αντικείμενο. Τότε η ίδια εξήγησε στους ακόλουθούς της πως ο 8 μηνών μπέμπης της προσπαθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα να στηρίζεται μόνος του στα πόδια του, γι' αυτό θεωρεί πως σύντομα θα τον δει να περπατάει. Ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται!

Δείτε επίσης: Βρέθηκε στο σπίτι της μαμάς της - Ο Νουνίτο παίζει με την κουδουνίστρα της Τούνη από όταν ήταν μικρή (Βίντεο)

Έτοιμος να κάνει τα πρώτα του βήματα ο γιος της Ιωάννας Τούνη

«To μωράκι μου προσπαθεί να σταθεί και βάζει φουλ δύναμη στα πόδια του. Θα περπατήσουμε σύντομα», σημείωσε.

Τα 11 επιπλέον ταξίδια που έχει κάνει ο νούνι

Πέρα από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπου πηγαινοέρχεται συνέχεια η influencer με τον μπέμπη της λόγω δουλειάς, ο νουνίτο έχει φτάσει σε μαγικούς προορισμούς πριν καν ακόμα κλείσει ένα χρόνο ζωής.

Μετρήσαμε ένα ένα τα ταξίδια τους λοιπόν - ίσως να μας ξεφεύγουν και κάποια - και καταλήξαμε σε 11 προορισμούς σε Ελλάδα, αλλά και εξωτερικό. Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη όπου βρίσκονται τώρα οικογενειακώς, στο Κάιρο, στο Saint Tropez κ.ο.κ..

Διαβάστε επίσης: Του τραγουδούσε, τον γαργαλούσε και ο νουνίτο ξεκαρδιζόταν - Οι τρυφερές στιγμές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους

Κάιρο

undefined

Ντουμπάι

Ιωάννα Τούνη νουνίτο Ντουμπάι

Saint Tropez

Ιωάννα Τούνη Saint Tropez

Μόντε Κάρλο

Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάρος

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρος

Ιωάννα Τούνη Πάσχα Πάρος

@youweekly.gr

Συμβαίνει τώρα!! ⚠️ Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Πάρο για πρώτο Πάσχα με το νουνίτο! #celebrity #ελληνικοτικτοκ #parosisland #easter #youweeklygr

♬ πρωτότυπος ήχος - Youweekly

Χαλκιδική

Τούνη

Καμένα Βούρλα

Τούνη Καμένα Βούρλα

Νούνιτο - Καμένα Βούρλα

Μύκονος

Τούνη - Μύκονος - Αλεξάνδρου

Τούνη - Μύκονος - νουνίτο

Τούνη - Μύκονος μωρό

Τούνη - Μύκονος

Σύρος

Εύβοια

Σαντορίνη