Η άλλη πλευρά της Στέλλας Γκαντώνα - Πέταξε τα σοβαρά φορέματα, έβαλε στολή κατάδυσης και βούτηξε στα βαθιά

Διακοπές στην Νάξο για την παρουσιάστρια του MEGA! Αποκλειστικό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Η άλλη πλευρά της Στέλλας Γκαντώνα - Πέταξε τα σοβαρά φορέματα, έβαλε στολή κατάδυσης και βούτηξε στα βαθιά

Μια άλλη πλευρά της Στέλλας Γκαντώνα, πιο extreme και ιδιαίτερη, που δεν την γνωρίζαμε, αλλά ούτε και την φανταζόμασταν, αντίκρυσε και απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του YOU, στην παραλία Άγιος Προκόπιος της Νάξου, όπου βρίσκεται το κέντρο καταδύσεων “Blue Fin Naxos Diving Center”.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του “Mega Σαββατοκύριακο” με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, που κάνει διακοπές στο νησί με αγαπημένα της πρόσωπα, με το που τελείωσε η φετινή σεζόν με μεγάλη επιτυχία και πρωτιές της εκπομπής στο MEGA, “πέταξε” από πάνω της το αυστηρό outfit της ενημέρωσης, και μιας ομολογουμένης αρκετά αγχωτικής περιόδου χάριν της τηλεθέασης, έβαλε στολή κατάδυσης και επιδόθηκε, τις χαλαρές στιγμές της, στο αγαπημένο της σπόρ, το scuba diving.

Άλλωστε η λατρεία της δημοσιογράφου για τα χειμερινά αλλά και τα θαλάσσια σπορ - και δη αυτό της κατάδυσης - είναι μεγάλη και αυτό το γνωρίζουν περισσότερο καλά μόνο οι στενοί φίλοι της, μάλιστα εκείνη στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε ειδικές διοργανώσεις στην Αλόννησο, με «κάθοδο» στο πασίγνωστο υποβρύχιο Μουσείο Αρχαιοτήτων «Ναυάγιο της Περιστέρας».

Στέλλα Γκαντώνα κατάδυση

Παρέα με τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της, Παναγιώτη Νιφλή, στην σχολή scuba diving, σταθερό πόλο έλξης για τους λάτρεις του εν λόγω σπορ, η Στέλλα ανακάλυψε ακόμα μια νέα συναρπαστική εμπειρία στο βυθό και ανανέωσε φυσικά το ραντεβού της για την επόμενη μέρα. Για τους γνώστες του συγκεκριμένου σπορ και για τους πιο “ψαγμένους” μάλιστα, η θαλάσσια αυτή ζώνη είναι γνωστή για τα δύο ναυάγια, τις υπέροχες σπηλιές και τους ύφαλους που περιμένουν τους επισκέπτες, μια συναρπαστική θαλάσσια εμπειρία εξερεύνησης που πραγματικά μένει αξέχαστη σε όποιον τολμάει να την ανακαλύψει...

Δείτε επίσης: Backstage βίντεο από την συνέντευξη των Γκαντώνα & Σιωμόπουλος στο YOU

Στέλλα Γκαντώνα MEGA

Κατάδυση

Έτοιμη για νέες τηλεοπτικές προκλήσεις...

Όταν έχει κάνει τέτοιες και τόσες βουτιές στα βαθιά και όταν εξερευνά τον άγνωστο βυθό της θάλασσας, υπάρχει περίπτωση να την φοβίζει η στεριά; Όχι βέβαια! Η Στέλλα Γκαντώνα μετά από ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στο νησί που έμεινε περίπου για 15 μέρες, είναι έτοιμη να επιστρέψει στις τηλεοπτικές βουτιές της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου ακόμα μια χρονιά και να πέσει δυνατά στην μάχη του ανταγωνισμού για την τηλεθέαση. Ήδη από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα συναντηθεί με το έτερον τηλεοπτικό της ήμισυ, Ντίνο Σιωμόπουλο, θα σηκώσουν μανίκια και θα ξεκινήσουν δουλειά για την εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”.