Έτσι αντιδρά όποτε βλέπει like του σε άλλη γυναίκα - Οι ζήλιες της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ψύχραιμα πράγματα... not

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δημιουργεί καθημερινά περιεχόμενο για τα social media της, μιας που αυτή είναι η δουλειά της, πέρα από τις επιχειρήσεις που διαθέτει, και πολλά από τα βίντεο που φτιάχνει είτε μόνη της είτε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είτε με τους φίλους της έχουν χιουμοριστικό περιεχόμενο και κάνουν τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί της, γι' αυτό άλλωστε έχει και τόσο μεγάλο κοινό.

Τις προάλλες, λοιπόν, θέλησε με ένα βίντεο στο Tik Tok να δείξει ποια είναι η αντίδρασή της όταν παρατηρεί πως ο σύντροφός της κάνει like σε άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καμία ψυχραιμία δεν φαίνεται να υπάρχει, όμως και αυτή τη φορά η ανάρτηση βασίζεται στο χιούμορ, καθώς είναι σίγουρο πως έχει τρομερή εμπιστοσύνη στον καλό της και πατέρα του παιδιού της.

Δείτε επίσης: Με τζακούζι, φυτά, καναπέ εξωτερικού χώρου και πουφ - Μαγεύει το roof garden του σπιτιού της Τούνη & του Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Οι ζήλιες της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Οι ευχές του Δημήτρη για τα γενέθλια της

Ολόκληρο πάρτι σε ιδιωτικό νησί των Μαλδίβων στήθηκε για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη, η οποία είχε τα γενέθλια της την Πέμπτη (10/8) με την πετυχημένη influencer να κλείνει τα 30 της χρόνια!

Τις ευχές του εξέφρασε και δημόσια ο Αλεξάνδρου στην αγαπημένη του και μητέρα του παιδιού του και δημόσια μέσα από το instagram και πιο συγκεκριμένα μέσα από μία κοινή φωτογραφία τους με το Νουνίτο.

Τα λόγια του Αλεξάνδρου είναι ομολογουμένως πολύ τρυφερά για τη γυναίκα, που τον έκανε πρώτη φορά πατέρα και μάλιστα πολύ ιδιαίτερος και συγκινητικός είναι ο τρόπος, με τον οποίο έκλειναν οι ευχές του (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Τούνη).

«Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στην ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμα σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή χαρούμενη δημιουργική ! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου ! Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου ! Σ αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!!!!!», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.