Νέα Φιλαδέλφεια: «Ντράπηκα να την κοιτάξω, ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη» - Τσακίζει κόκκαλα ο γιατρός της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νέα Φιλαδέλφεια: «Ντράπηκα να την κοιτάξω, ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη» - Τσακίζει κόκκαλα ο γιατρός της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη

Θρήνος και οδύνη σκορπίστηκαν την Παρασκευή 11/8 στην κηδεία του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας από χούλιγκανς, φανατικούς οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Εκεί βρέθηκε και η μητέρα του, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που έπαθε αντικρίζοντας το άψυχο σώμα του παιδιού της και μαθαίνοντας τα αίτια του θανάτου του μετά την ιατροδικαστική εξέταση (δείτε την εδώ).

Η σπαρακτική ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του 29χρονου Μιχάλη

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο γιατρός της είχε προχωρήσει σε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχάλη ήταν ασθενής μου για δυο μέρες μετά από τόσο στρες.. εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά.. πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιήσω μου είπε.. ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη.. ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο.. της έκανα εξιτήριο, είχε να ταχτοποιήσει.. ντροπή μόνο για όλους ..», σημείωσε.

Γιατρός μητέρας Μιχάλη Νέα Φιλαδέλφεια

"Λύγισε" ο θείος του μπροστά στις κάμερες

Ο θείος του Μιχάλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Open καταγγέλλοντας, πως το παιδί τους χάθηκε με την ελληνική αστυνομία να μην είναι ικανή να σταματήσει ή ακόμα καλύτερα να προλάβει την έφοδο των Κροατών χούλιγκανς.

Ο κύριος Σταύρος όσο και να προσπαθεί να συγκρατήσει τη θλίψη του, προς το τέλος της συνέντευξης λυγίζει και η φωνή του ''σπάει'', καθώς χάθηκε ένα καλό παιδί, όπως τόνισε, το δικό τους παιδί, ως ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας.

«Πάλευε για το μεροκάματο του, πάλευε να στηρίξει τη μητέρα του, τα ήξερε όλη η κοινωνία! Η αγάπη του και η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ, η ΆΕΚ και το γήπεδο της ΑΕΚ και ο λαός της ΑΕΚ και οι φίλοι του στη ΑΕΚ και η ζωή του όλη ημέρα ήταν ΑΕΚ και του έλεγα πρόσεχε αγόρι μου...

Η ψυχή του Μιχάλη πάνω από το γήπεδο της Αγίας Σοφίας θα τους αγκαλιάζει όλους, γιατί ήταν καλό παιδί», ανέφερε ο θείος του Μιχάλη.