«Γιατρό, φωνάξτε γιατρό» - Τραγικές εικόνες στην Ικαρία όταν ανέσυραν νεκρό το γιο του Οδυσσέα Σταμούλη από τη θάλασσα

Τα δύο σενάρια που εξετάζονται για τον θάνατο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλη θλίψη και σοκ επικρατεί με το θάνατο του 11χρονου στους Φούρνους Ικαρίας, όπου βρισκόταν σε διακοπές με τη μητέρα του. Όπως έγινε γνωστό, το παιδί ήταν γιος του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη.

Το ανήλικο αναζητούσε η μητέρα του για πολλές ώρες με μια φωτογραφία στο χέρι στην παραλία όπου έκαναν μπάνιο με τις προσπάθειες να είναι άκαρπες. Τελικά, ανέσυραν το παιδί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του...

Κατά τις 20:30 τα βράδυ της Πέμπτης 10/8, ένας περαστικός εντόπισε στη θάλασσα το σώμα του παιδιού. Όπως αναφέρει το protothema.gr, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!» με τις σκηνές να είναι δραματικές...

Γιατρός του έκανε τεχνητή αναπνοή η οποία δεν ήταν επιτυχής με το θάνατο του να διαπιστώνεται στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων.

Οι δυο σενάρια για τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη

  • Το πρώτο σενάριο λέει πως πιθανόν ο 11χρονος όταν έκανε μπάνιο μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν κατάφερε να βγει στην επιφάνεια.
  • Δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι να έχασε τις αισθήσεις του και να μπλέχτηκε στα δίχτυα όταν τον παρέσυραν τα ρεύματα.

Σήμερα ο σορός του θα μεταφερθεί στην Σάμο όπου θα γίνει η νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση (δείτε τι λέει ο Δήμαρχος Φούρνων Ικαρίας).

Τι έλεγε ο Οδυσσέας Σταμούλης για το γιο του σε συνέντευξη το 2021

Οδυσσέας Σταμούλης παιδί θάνατος

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στον γιο του, αλλά και στη νέα του σύντροφο.

Η συντροφικότητα πόσο σημαντική είναι για εσάς;

Παρότι προσπάθησα πολλές φορές να το αρνηθώ στη ζωή μου, τελικά είναι πολύ σημαντική και χρειάζομαι πάντα έναν άνθρωπο που να ξέρω ότι υπάρχει δίπλα μου και βασίζομαι πάνω του κι εκείνος σε εμένα φυσικά.

Αυτή την περίοδο, είστε πλήρης σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας;

Ναι, είμαι. Έχω σύντροφο και είμαι μια χαρά..

Μιλήστε μου για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής σας, αυτόν του πατέρα.

Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα