Βρέθηκε μπλεγμένος στα σχοινιά - Τι λέει ο Δήμαρχος Φούρνων Ικαρίας για τον πνιγμό του γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη

Τραγικές εικόνες αντίκρισαν οι λουόμενοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε μεγάλο σοκ βρίσκεται ο δήμαρχος των Φούρνων Κορσέων της Ικαρίας αλλά και όλο το νησί με τον θάνατο του 11χρονου γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Χθες 10/8 από νωρίς κυκλοφόρησε η είδηση πως νεαρό αγόρι έχασε τη ζωή του, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για το παιδί του ηθοποιού.

Τι λέει ο Δήμαρχος Φούρνων για το θάνατο του παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη

Ο κ. Δημήτρης Καρύδης, είπε στο iefimerida.gr πως τον ενημέρωσε η μητέρα του μικρού Χρήστου κατά τις 17:00-17:30, όταν εκείνος ήταν πυρασφάλεια στο βουνό για την πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών.

Η μητέρα του είπε ότι από τις 2 το μεσημέρι έχει χαθεί ο μικρός και αμέσως ενημέρωσε το Λιμεναρχείο, ενώ από το μεγάφωνο, πληροφόρησε τον κόσμο για την εξαφάνιση του παιδιού και έκανε έκκληση αν κάποιος το έχει δει να ενημερώσει το Λιμεναρχείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μια ομάδα νεαρών από τους Φούρνους έπεσαν στη θάλασσα λίγο αργότερα και εντοπίστηκε ο 11χρονος μπλεγμένος στα σχοινιά, δίπλα σε ένα καλαδούρι (σημαδούρα σκάφους), πιθανόν λόγω της θαλασσοταραχής που επικρατούσε.

Όπως επίσης αναφέρει σήμερα 11/8 το πρωί η σορός του 11χρονου θα μεταφερθεί στη Σάμο για τη νεκροψία-νεκροτομή.

Σπαραγμός στην παραλία μόλις ανασύρθηκε το παιδί από τη θάλασσα

Όταν ο 11χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα, ο κόσμος στην παραλία άρχισε να κλαίει και να φωνάζει να έρθει γιατρός. Στη συνέχεια, ο γιατρός που μετέβη στο σημείο, έκανε τεχνητή αναπνοή στο παιδί χωρίς επιτυχία.

Ο 11χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης τα τελευταία χρόνια κρατούσε χαμηλό προφίλ από τα media. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes - δείτε εδώ.