Πασίγνωστος ηθοποιός αγόρασε ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα έναντι 4.200.000 ευρώ - Βίντεο

Δεν έχει κατοίκους αλλά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστος ηθοποιός αγόρασε ελληνικό νησί στα Δωδεκάνησα έναντι 4.200.000 ευρώ - Βίντεο

Πρόκειται για έναν ηθοποιό του οποίου η περιουσία φτάνει για να ζήσει όχι μόνο τα παιδιά του αλλά και τα εγγόνια του. Η πολυετής καριέρα του σε ταινίες που έχουν προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και το ταλέντο του, έκαναν τον λογαριασμό του να έχει πολλά μηδενικά στο τέλος.

Έχει τόσα μηδενικά μάλιστα που μπορεί άνετα να αγοράσει και νησί, το οποίο μάλιστα έκαμε το 2015. Από τότε του ανήκει ένα νησί στα Δωδεκάνησα το οποίο αγόρασε έναντι 4.200.000 ευρώ, αφού έχει μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα.

Αυτό είναι το νησί που έχει αγοράσει ο Johny Depp στα Δωδεκάνησα

Πρόκειται για το νησί Στρογγυλή το οποίο την απογραφή του 2011 βγήκε πως δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι παρά μόνο μικρό απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού.

Επίσης, το 2004 διέθεσε 3,6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει ένα ακόμα στις Μπαχάμες, το οποίο έχει 6 παραλίες.

Δείτε επίσης: Σπάνιες φωτογραφίες από τον αδερφό του Τζόνι Ντεπ - Είναι 69 ετών και δεν μοιάζουν καθόλου!

Τι κάνει σήμερα;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνει συναυλία του τελευταία στιγμή, ωστόσο το φανατικό κοινό του, αυτή την φορά, φαίνεται λίγο απογοητευμένο - εξαγριωμένο. Σάλος έχει δημιουργηθεί στα social media με τη νέα φωτογραφία που τραβήχτηκε από θαυμαστή του σχεδόν μια ώρα πριν ακυρώσει την συναυλία του με το συγκρότημα Hollywood Vampires στην Βουδαπέστη.

Η αρένα ήταν γεμάτη από ανυπόμονους θαυμαστές, οι οποίοι ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να δουν τη συναυλία και τελικά... δεν τον είδαν!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός λιποθύμησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με αποτέλεσμα να καλέσουν γιατρό καθώς δεν μπόρεσε καν να φτάσει στη σκηνή.

Δείτε επίσης: Ξεπερνάει τα 4 εκατομμύρια η αξία του - Το ελληνικό νησί που αγόρασε ο Johny Depp στα Δωδεκάνησα

«Όλα ήταν έτοιμα, η σκηνή ήταν στημένη, το backstage crew ήταν έτοιμο για το πάρτι. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ειδικά καθώς τα μέλη του συγκροτήματος είχαν κάνει το στήσιμο του ήχου που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα. Ακούσαμε τόσα πολλά, ότι ο Ντεπ γλέντησε πάρα πολύ, που δεν μπορούσε καν να βγει από το ξενοδοχείο. Ακούσαμε βέβαια, ότι κλήθηκε γιατρός για να δει αν υπήρχε κάτι περισσότερο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ένα ταξιθέτης ενώ λίγο αργότερα ένας χρήστης του Twitter, ο @cocainecross, μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ με ένα ποτήρι μπύρας, υποστηρίζοντας ότι τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν από τη συναυλία.

«Εδώ είναι ο Τζόνι Ντεπ να πίνει μια ώρα πριν ακυρώσει τη συναυλία του λόγω «απρόβλεπτων περιστάσεων». Πιθανότατα λιποθύμησε και πάλι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, νωρίτερα, η Mirror αποκάλυψε πως ο λόγος ήταν η λιποθυμία του Τζόνι Ντεπ ενώ ανέφερε ότι ο λόγος της λιποθυμίας θα μπορούσε να είναι πιθανόν ο τραυματισμός του στον αστράγαλο, τον οποίο υπέστη τον Μάιο.

Υπήρξαν επίσης, αναφορές ότι ο Ντεπ περπατούσε με μια πατερίτσα πριν από την εκδήλωση της Γλασκώβης, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το πρόβλημα στον αστράγαλο ήταν ένας σημαντικός λόγος για την ακύρωση.