Κολυμπάς στην πισίνα και έχεις θέα όλο το νησί και τη θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Είναι όνειρο το σπίτι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κολυμπάς στην πισίνα και έχεις θέα όλο το νησί και τη θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας διαθέτει ένα πανέμορφο εξοχικό στην Τήνο, το οποίο όπως έχουμε δει σε φωτογραφίες δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις βίλες. Ο παρουσιαστής επισκέπτεται το κυκλαδίτικο νησί κάθε καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Εκεί βρίσκει την ηρεμία και τη γαλήνη μακριά από την βαβούρα της πόλης.

Και φέτος λοιπόν, βρέθηκε στο νησί όπου πέρασε μερικές από τις διακοπές τού. Μάλιστα, τον επισκέφτηκαν και μερικές ημέρες οι δυο νέοι συνεργάτες του στο Πρωινό.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες από το εξοχικό του και όπως έχουμε δει είναι πολύ εντυπωσιακό.

Το πιο σημαντικό και αυτό που αποζητούν όλοι είναι η θέα στην θάλασσα, την οποία και διαθέτει. Μάλιστα, όλη η βεράντα του σπιτιού του βλέπει το Αιγαίο, ακόμη και η πισίνα, στην οποία ο παρουσιαστής κολυμπά και αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο.

Στο νησί δένει και το σκάφος του

Βέβαια ο Γιώργος Λιάγκας δεν μένει όλο το καλοκαίρι στην Τήνο. Μεταξύ άλλων λατρεύει να παίρνει το σκάφος του με τους γιους του και να κάνουν βόλτες σε διάφορα νησιά του Αιγαίου, όπου είτε μένει μια ολόκληρη ημέρα είτε διανυκτερεύει, αφού συναντά καλούς φίλους.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο ο παρουσιαστής βρίσκεται στη Μύκονο και μένει σε ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο στην Μεγάλη Άμμο ! Μόλις λίγα λεπτά μακριά από την Τήνο συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο που κάθε καλοκαίρι πηγαίνει στο νησί των ανέμων και δημοσίευσε φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram.

Γιώργος Λιάγκας Μύκονος

Όπως φαίνεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας θα επιστρέψει με γεμάτες τις μπαταρίες και φουλ ανανεωμένος για μια ακόμη δύσκολη χρονιά μεταφέροντας μέσα από το Πρωινό όλες τις ειδήσεις.