Με κλαρίνο και μια τούρτα έκπληξη - Το πάρτι που στήθηκε στο Πήλιο για τα γενέθλια της Ρουμελιώτη (Βίντεο)

Η απίστευτη αντίδρασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - evdokia.roumelioti
Instagram - evdokia.roumelioti

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τετάρτη 2/8 για την ηθοποιό, Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία είχε τα γενέθλιά της και με τη συμβολή της φίλων της θα θυμάται για πολύ περισσότερους λόγους τη συγκεκριμένη ημέρα.

Στο Πήλιο και συγκεκριμένα στην περιοχή ''Μηλιές'' στήθηκε ένα πάρτι έκπληξη για την ηθοποιό με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Μαρία Καβογιάννη και άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς να αιφνιδιάζουν την Ρουμελιώτη.

Εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της το γιο της, όταν ξαφνικά βγήκε μια τούρτα και ένα μουσικός, που έπαιζε κλαρίνο! Η ίδια δεν πίστευε στα μάτια της με τα μάτια της να γυαλίζουν και το χαμόγελό της να είναι τεράστιο, όσο έσβηνε την τούρτα της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για το παιδί, που υιοθέτησε).

Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Να μεγαλώνεις ….Αυτή είναι η ομορφιά .!!», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την μητρότητα

«Βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα το γιο μας. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί: «Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Οπότε τώρα θα συνειδητοποιήσω ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή.

Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη», είπε συγκινημένη.

Ενώ όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, επισήμανε: «Ελπίζω ο Γιώργος Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει. Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».