Έλειπε ο Βασίλης Μπισμπίκης - Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη

Η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, είχε την τιμητική της αυτή τη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Βανδή
Instagram / Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε τις διακοπές της στην Κρήτη, οι οποίες κράτησαν 20 ολόκληρες ημέρες, και αφού επέστρεψε στην Αθήνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της από τις στιγμές που έζησε στο νησί μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μπορεί από το μικρό αυτό άλμπουμ να έλειπε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε εδώ το βίντεο από τον χορό τους στο αμάξι με κρητική μουσική), ωστόσο την τιμητική της είχε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, και οι αγκαλιές τους, οι φίλες της, αλλά και οι πίτες που έφτιαξε για εκείνους.

Το άλμπουμ των διακοπών της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη

«Ποσο όμορφα στην Κρητη και ποσο υπέροχοι οι άνθρωποι της!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φιλιούνται παθιασμένα στην ακροθαλασσιά: Η φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε ο Μπισμπίκης στην Βανδή για τα γενέθλιά της

Ολόκληρος άντρας ο γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, η οποία έχει δώσει πολύ μεγάλο βάρος και προσοχή όλα αυτά τα χρόνια στη μουσική και στην καριέρα, που έχει χαράξει στο τραγούδι με τις τεράστιες επιτυχίες της.

Η πιο μεγάλη της αδυναμία όμως είναι γνωστό, πως είναι μία και δεν είναι άλλη από τα δύο παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο, τη Μελίνα και το Γιώργο, οι οποίοι μεγαλώνουν με τη μητέρα τους να είναι εκεί να τους καμαρώνει!

Η τραγουδίστρια μέσα από το Instagram συχνά μας δείχνει τις συνταγές, που κάνει ο γιος της Γιώργος, που μπαίνει πολύ συχνά στην κουζίνα του σπιτιού τους. Πρόσφατα έφτιαξε σπιτικά μακαρόνια, τα οποία δοκίμασε και φίλη της Βανδή, κάνοντας ένα story με αυτά (δείτε εδώ την απίστευτη κουζίνα το σπιτιού τους).

Γιος Βανδή