Πήρε εξιτήριο ο Ηλίας Μαμαλάκης - Η κατάσταση της υγείας του

Επέστρεψε στο σπίτι του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα περιπέτεια είχε ο Ηλίας Μαμαλάκης με την υγεία του, καθώς για 16 ολόκληρες ημέρες ο γνωστός σεφ έμεινε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ο ακριβής λόγος και η αιτία της νοσηλείας του.

Το βράδυ της Δευτέρας 31/7 ο σεφ πήρε εξιτήριο κάτι, που ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (δείτε εδώ τις δηλώσεις της συζύγου του).

Όπως έγραψε ο ίδιος ο σεφ και όπως έδειξε με τη φωτογραφία, που κοινοποίησε επέστεψε στο σπίτι του, ωστόσο έχει να δώσει μάχη με την αποκατάσταση της υγείας του κάτι, που είναι πιο άνετα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για την κατάσταση της υγείας του

«Γύρισα
Αισθάνομαι καλυτερα έχω λίγο δρόμο ακόμα ποιο άνετα όμως», έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Ήμουν στα όρια του θανάτου...»

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια πρόσφατα, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου να σας πω με λεπτομέρεια. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται Κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω.

Πριν φύγω για την Κύπρο, έκανα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι, όταν το Κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την Κυριακή θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, «έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό». Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.