«Τι κάνεις; Να φωνάξω τον εξορκιστή;» - Το ασύλληπτο βίντεο που τράβηξε ο Τανιμανίδης την Μπόμπα στο πατρικό της στα Καμένα Βούρλα

Την τρόλαρε για ακόμη μια φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τι κάνεις; Να φωνάξω τον εξορκιστή;» - Το ασύλληπτο βίντεο που τράβηξε ο Τανιμανίδης την Μπόμπα στο πατρικό της στα Καμένα Βούρλα

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται σε μια περίοδο αλλαγών. Συγκεκριμένα, έχοντας οι δίδυμες κορούλες τους μεγαλώσει λίγο, αποφάσισαν να ανακαινίσουν εντελώς το σπίτι που έμεναν στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό μάλιστα, νοίκιασαν ένα εξοχικό στην Αντίπαρο (δείτε το εδώ) όπου θα περάσουν όλο το καλοκαίρι, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σπίτι τους.

Αυτές τις ημέρες όμως, το ζευγάρι επισκέφθηκε τους γονείς της επιχειρηματία στα Καμένα Βούρλα. Ο παρουσιαστής έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, περνάει χρόνο με τις τρεις γυναίκες της ζωής του.

Το τρολάρισμα του Τανιμανίδη στην Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είναι ακομπλεξάριστοι και το έχουν αποδείξει πολλές φορές μέσα από αστεία βίντεο που δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο Instagram. Ο παρουσιαστής δε, έχει κάνει πολλά αστεία σκηνικά στην σύζυγό του.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, θέλησε να την τρολάρει για τη γυμναστική που έκανε στο πάτωμα της βεράντας του πατρικού της σπιτιού, με τον Σάκη να της λέει «Αγάπη μου τι κάνεις; Να φωνάξω τον εξορκιστή;».

Πως περνούν τις ημέρες τους στην Αντίπαρο

Στην Αντίπαρο, Σάκης και Χριστίνα έχουν βρει την ηρεμία τους μακριά από την Αθήνα και την "σκληρή" καθημερινότητα της πόλης.

Τις περισσότερες ώρες τις ημέρας τις περνούν μαζί με την Αριάνα και την Φιλίππα, ωστόσο χρειάζονται και λίγο χρόνο οι δυο τους για να κρατούν την σχέση και τον έρωτά τους ζωντανό. Επίσης το ζευγάρι κάνει συχνά βόλτα στα σοκάκια και δίπλα στη θάλασσα αγκαλιά.

Η μελαχρινή influencer ανέβασε, μάλιστα, ένα βίντεο από την έξοδό τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε αυτό φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αφού κοιτάζονταν και χαμογελούσαν ο ένας στον άλλο.

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με μαγιό που έφερε την αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη