Ευγενία Νιάρχου: Τα νυχτοπερπατήματα & οι topless βουτιές στη θάλασσα - Φωτογραφίες από τις διακοπές της "χρυσής" κληρονόμου του Σταύρου Νιάρχου στην Ελλάδα

Εδώ γιόρτασε και τα γενέθλιά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευγενία Νιάρχου
Instagram / Ευγενία Νιάρχου

Η Ευγενία Νιάρχου, η εγγονή και "χρυσή" κληρονόμος του Σταύρου Νιάρχου, βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στην Ελλάδα και απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας τουρ στα νησιά της χώρας μαζί με τους αγαπημένους της φίλους.

Ξεκίνησε γιορτάζοντας τα γενέθλιά της εδώ, δημοσιεύοντας παράλληλα πολλές φωτογραφίες της στα social media της, πέρασε από την Τήνο και πλέον βρίσκεται στις Σπέτσες. Το Instagram της, συγκεκριμένα, είναι γεμάτο από τις αναμνήσεις της, από τα στενά, τα νυχτοπερπατήματα και τις topless βουτιές της στην παραλία.

Δείτε επίσης: Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της Τίνας Λιβανού με τον Σταύρο Νιάρχο - Το νυφικό φόρεμα

Οι διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου στην Ελλάδα

Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου διακοπές

Η φυλάκηση του εγγονού του Σταύρου Νιάρχου

Οι δραματικές ώρες για τον εγγονό του Σταύρου Νιάρχου, έφτασαν στο τέλος τους αφού πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Κονγκό, μετά από 6 ημέρες κράτησης. Ο Ελληνοαμερικάνος δημοσιογράφος είχε συλληφθεί μαζί με έναν Κογκολέζο συνάδελφό του, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση, επειδή προσέγγισε ένοπλες οργανώσεις που δρουν στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Ο Νικόλας Νιάρχος είναι πρωτότοκος γιος του Σπύρου Νιάρχου και της fashion designer Daphne Guinness, ανιψιός του Φίλιππου Νιάρχου και πρώτος ξάδελφος μεταξύ άλλων του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου. Ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο τη σύλληψη, λέγοντας ότι ο Νιάρχος κρατείται στην Κινσάσα από την υπηρεσία πληροφοριών ANR.

«Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση, χθες το βράδυ, του δημοσιογράφου Σταύρου Νιάρχου ο οποίος έφυγε από τη ΛΔΚ για τις ΗΠΑ. Αλλά απαιτούμε την απελευθέρωση του δημοσιογράφου Joseph Kazadi και άλλων που κρατούνται χωρίς δικαιώματα επίσκεψης ή συμβουλευτική βοήθεια», έγραψε η ACAJ στο Twitter.

Ο Σταύρος Νικόλαος Νιάρχος πήγε στο Κονγκό για να κάνει ρεπορτάζ για την προστασία της φύσης, της οικονομίας και του πολιτισμού, για λογαριασμό του περιοδικού The Nation, σύμφωνα με την επίσημη διαπίστευσή του.