«Μια χαρά είσαι, τι τα θες τα φτιασίδια» - Χαμός με το πραγματικό πρόσωπο της Μαρία Μπακοδήμου

Χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία γυναίκα η οποία προσέχει την εμφάνισή της, καθώς ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης, ενώ απολαμβάνει να βλέπει τον εαυτό της περιποιημένο. Μπορεί τις περισσότερες φορές να την βλέπουμε βαμμένη και χτενισμένη, λοιπόν, εξαιτίας των εκπομπών της, αλλά και των event που συμμετέχει, ωστόσο η πραγματική της ομορφιά φαίνεται όταν είναι τελείως τελείως άβαφη.

Μία φωτογραφία με το πραγματικό της πρόσωπο δημοσίευσε η ίδια, μάλιστα, την Παρασκευή 28/7, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και οι ακόλουθοί της ξετρελάθηκαν. Πολλοί θέλησαν να μάθουν τα μυστικά της για την λαμοερή της επιδερμίδα, ενώ επίσης πολλά ήταν και τα σχόλια επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως δεν χρειάζεται make up για να φανεί πιο ωραία (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε).

Το αληθινό πρόσωπο της Μαρίας Μπακοδήμου

«Ελληνικό καλοκαίρι», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαρία Μπακοδήμου πρόσωπο
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου

σχόλιο σε φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου

Αυτοί είναι οι δύο κούκλοι γιοι της

Η Μαρία Μπακοδήμου από τη γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο έχει φέρει στον κόσμο δύο γιους, οι οποίοι έχουν πάρει εξωτερικά και από τους δύο τους γονείς του, αφού ο Άρης και Νικήτας Αργυρόπουλος θα μπορούσαν να είναι άνετα μοντέλα!

Τα δύο αγόρια έχουν ανοίξει τα φτερά τους, στους χώρους που θεωρούν, ότι τους ταιριάζουν περισσότερο με τη Μαρία Μπακοδήμου να είναι διακριτικά πάντα στο πλευρό τους σε όποιο βήμα και αν κάνουν (δείτε εδώ με τι ασχολείται ο Άρης Αργυρόπουλος).

Το πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι γιοι της παρουσιάστριας το βλέπουμε από τους λογαριασμούς τους στα social media, ωστόσο με το post της Μπακοδήμου για τη γιορτή της μητέρας, επιβεβαιώσαμε πως ο ένας είναι πιο όμορφος από τον άλλον.

«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα . Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη .» Osho Rajneesh
Χρόνια πολλά σε όλες μας», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.