«Θα γίνω ΜΑΜΑ» - Αγαπημένη δημοσιογράφος του MEGA ανακοίνωσε τα ευχάριστα φωτογραφίζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα γίνω ΜΑΜΑ» - Αγαπημένη δημοσιογράφος του MEGA ανακοίνωσε τα ευχάριστα φωτογραφίζοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Χαρμόσυνα είναι τα νέα στην ελληνική showbiz, καθώς τις τελευταίες ημέρες ανακοινώνονται όλο και περισσότερες εγκυμοσύνες! Από τη μία γνωστή τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα δέχθηκε και πρόταση γάμου, αποκαλύφθηκε πως θα γίνει σύντομα μαμά, ενώ την Τρίτη 25/7, μέσα από μία φωτογραφία, αγαπημένη δημοσιογράφος ανακοίνωσε επίσης τα ευχάριστα.

Φορώντας ένα ροζ φόρεμα με κοψίματα στα πλευρά, δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της.

Αυτή η παρουσιάστρια του MEGA περιμένει το πρώτο της παιδί

Ο λόγος για την Σοφία Αλατζά!

Σοφία Αλατζά MEGA
Instagram / Σοφία Αλατζά

«Η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου κρύβεται στην κοιλίτσα μου! Ένα πλασματάκι που μεγαλώνει και ανυπομονούμε να το πάρουμε στην αγκαλιά μας…

Θα γίνω ΜΑΜΑ

Σε ευχαριστώ Θεέ μου που μου δίνεις το πιο πολύτιμο δώρο του κόσμου.

Νιώθω τόσο ευλογημένη», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Με το καλό!

Διαβάστε επίσης: Χαρές στην ελληνική showbiz: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες από μαιευτήριο το κοριτσάκι του

Σοφία Αλατζά έγκυος
Instagram / Σοφία Αλατζά

Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύντροφος

Ζευγάρι με γνωστό επιχειρηματία είναι εδώ και καιρό η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Μπάλα Live στο Mega, Σοφία Αλατζά, η οποία αναντίρρητα βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, ο αγαπημένος της, Μάνος Χατζάκης δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το ζευγάρι επισκέφθηκε την Σαντορίνη, με τη Σοφία Αλατζά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, πολύ συχνά επισκέπτονται και το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Μάνος Χατζάκης.

Πέρα από το προσωπικό επίπεδο, η Σοφία Αλατζά βιώνει και μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, η οποία αρχικά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συνεργασία της με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από δύο χρόνια.

Φέτος, η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται στο δυναμικό του Mega καταγράφοντας τον παλμό της αθλητικής επικαιρότητας από τα ελληνικά γήπεδα μέσα από την εκπομπή Super Μπάλα Live με τον Γιώργο Χελάκη και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

Ο γοητευτικός σύντροφος της Σοφίας Αλατζά φωτογραφίες

Ο γοητευτικός σύντροφος της Σοφίας Αλατζά