Θα γίνουν γονείς για 2η φορά γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Το μωράκι τους αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι

Έχουν ήδη μια κορούλα στην αγκαλιά τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο μετά την αποκάλυψη, πως μια από τις σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας είναι έγκυος (δείτε εδώ ποια) έχουμε να σας φέρουμε στην επιφάνεια και άλλα σχετικά και πολύ ευχάριστα νέα.

Μανούλα θα γίνει σε πολύ λίγο καιρό η γυναίκα γνωστού και σημαντικού προσώπου του Ολυμπιακού, συγκεκριμένα στο χώρο του μπάσκετ με το ζευγάρι να έχει ήδη μια κόρη στη ζωή του.

Τα γεννητούρια που αναμένονται να σκάσουν στην ελληνική showbiz

Ο λόγος για τον αρχηγό του μπάσκετ στον Ολυμπιακό, Κώστα Παπανικολάου, καθώς η καλή του Αγγελική Μπίθα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, το οποίο θα γεννηθεί μέσα στο καλοκαίρι, όπως τονίζει η Reallife και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη.

Εγκυος - Παπαδόπουλος

Η ζωή και η καριέρα του

Ο Κωστας Παπανικολάου (γενν. Τρίκαλα, 31 Ιουλίου 1990) είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ / πάουερ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό. Έχει ύψος 2.05 μ. Συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους αμυντικούς στην ευρώπη ενω αναγνωρίστηκε ως ο Καλύτερος Αμυντικός της Ευρωλίγκας το 2018 από το Eurohoops.net

Ο Παπανικολάου ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε μικρή ηλικία στις εφηβικές ομάδες του Πρωτέα Γρεβενών και του Άρη και έκανε το ντεμπούτο του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Α1 με τον Άρη τη σεζόν 2008-09. Το 2009, πήρε τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη κάτω των 22 του Ελληνικού Πρωταθλήματος και επίσης πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό.

Τη σεζόν 2011-12, κατέκτησε με τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, όπου αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης του τελικού, καθώς και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, νικώντας στους τελικούς τον Παναθηναϊκό με συνολικό σκορ νικών 3-2. Την επόμενη χρονιά κατέκτησε με τον Ολυμπιακό την Ευρωλίγκα, για 2η συνεχόμενη φορά.

Ο Παπανικολάου επιλέχθηκε στο νούμερο 48 του NBA Ντραφτ 2012 από τους Νιου Γιορκ Νικς. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα τα δικαιώματά του παραχωρήθηκαν στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Την 1η Ιουλίου 2013, τα δικαιώματα του Παπανικολάου απέκτησαν οι Χιούστον Ρόκετς, μαζί με 2 μελλοντικά ντραφτ πικ, σε μια ανταλλαγή που έστειλε τον Τόμας Ρόμπινσον στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Τον Ιούλιο του 2013, πήρε μεταγραφή στην ισπανική Μπαρτσελόνα, ενώ το 2014 μετακινήθηκε στους Χιούστον Ρόκετς. Το 2015, μετακόμισε στους Ντένβερ Νάγκετς όπου αγωνίστηκε μέχρι τις αρχές του 2016. Το καλοκαίρι του 2016, επέστρεψε στον Ολυμπιακό όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Πηγή: Wikipedia