Apple watch, βαζελίνη κι όχι μόνο - Η Μελίνα Νικολαΐδη έδειξε τι έχει μέσα στην τσάντα της

«Η τσάντα μου είναι πιο ωραία από την δικιά σου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Apple watch, βαζελίνη κι όχι μόνο - Η Μελίνα Νικολαΐδη έδειξε τι έχει μέσα στην τσάντα της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσει κοντά στους 19.000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok, έναν λογαριασμό στον οποία μοιράζεται την καθημερινότητά της.

Κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει βίντεο με τον 34χρονο σύντροφό της, Άλεξ (όπως τον φωνάζει η ίδια), ενώ πριν από λίγα 24ωρα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τι έχει η τσάντα της. Το συγκεκριμένο έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες ενώ τα likes έπεσαν βροχή.

Το νέο βίντεο της Μελίνας Νικολαΐδη

Apple watch, βαζελίνη, λίστα σούπερ μάρκετ και κλειδιά του σπιτιού της ήταν κάποια από τα αντικείμενα που περιείχε η τσάντα της!

Στο προηγούμενο βίντεο δοκίμαζε μαγιό

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες το βίντεο της έχει αποκτήσει χιλιάδες views και likes. Τα σχόλια από κάτω δε, αποθεωτικά.

«Μελινάκι μου γλυκό σου έχουν πει πόσο πολύ μοιάζεις στη dua lipa??? Σ αγαπάμε όσο και την μαμά σου », έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σημείωσε «κούκλα είσαι κορίτσι μου έχεις μία ηλικία με την κόρη μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελίνα μένει μόνιμα στο Λονδίνο λόγω σπουδών αλλά για τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα για να είναι κοντά στη μαμά της, στον σύντροφό και τους φίλους τους.