Μετά από 6,5 μήνες - Αποχωρίζονται Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

Ο λόγος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα δοκιμασμένο ζευγάρι θα λέγαμε, αφού η σχέση τους έχει περάσει από πολλά στάδια και αρκετές δυσκολίες, σε κάθε περίπτωση όμως η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή.

Λίγο μετά τον τελικό του Survivor all star και τη νίκη του Σάκη (δείτε εδώ το πρώτο post της Μαριαλένας), βλέπουμε πως οι δύο έχουν ως προτεραιότητά τους να ξεκουραστούν, να δουν τις οικογένειες του και φυσικά να επανέλθουν σιγά σιγά στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

O λόγος που αποχωρίστηκαν κάποιες ημέρες Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μέσα από το instagram και τα stories της η Μαριαλένα έκανε γνωστό, πως την Κυριακή 16/7 ταξίδεψε μέχρι την Εύβοια με σκοπό να δει τον πατέρα της και έτσι αποχωρίστηκε τον καλό της για πρώτη φορά μετά από 6,5 μήνες.

Μαριαλένα Σάκης

Η αποκάλυψη του Κατσούλη για την πρόταση γάμου στην Μαριαλένα στο Survivor All Star

Ο Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη. Ο επιχειρηματίας, μίλησε για την όμορφη αλλά πολύ δύσκολη εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, στο οποίο έκανε συμμετοχή για δεύτερη φορά.

Θετικό ωστόσο ήταν πως στο πλευρό του όλους αυτούς τους 6 μήνες, είχε την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο ένας είναι στήριγμα για τον άλλον όπως άλλωστε έχουν δηλώσει πάρα πολλές φορές στις συνεντεύξεις τους.

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν για πρώτη φορά αποκάλυψε - έπειτα από ερώτηση για τη σχέση τους - πως έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν απλά μια πρόβα θέλοντας να εξασκηθεί για τη μεγάλη ημέρα που εύχεται να έρθει σύντομα.

«Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάµου, κάτι το οποίο σε καµία περίπτωση δεν µετανιώνω και, φυσικά, εύχοµαι σύντοµα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναµένονται», εξομολογήθηκε.

Ενώ σε ερώτηση αν θέλει να κάνει παιδιά μαζί της, αποκάλυψε «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η µητέρα των παιδιών µου».