''Λάμπει'' από ευτυχία η Τζένη Μελιτά - Ολοκληρώθηκε η πρόβα νυφικού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Στιγμές ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
melitajenny - instagram
melitajenny - instagram

Η Τζένη Μελιτά είναι σε αναβρασμό με το γάμο της να πλησιάζει και εκείνη να κάνει όλες τις ετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα έτσι ακριβώς, όπως την έχει φανταστεί εκείνη και ο Σπύρος Μαργαρίτης.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει το Πάσχα του 2019, σε ένα ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτικό Μαρόκο. Ο Σπύρος είχε επιλέξει τους κήπους του Ιβ Σεν Λοράν, δίπλα σε μια λίμνη με νούφαρα, για να της πει να γίνει γυναίκα του.

Και να που φτάσαμε στη φάση, που η Μελιτά έκανε την τρίτη πρόβα νυφικού, δημοσιεύοντας την Παρασκευή 14/7 ένα βίντεο στο Instgaram από την εμπειρία της αυτή, που έζησε μαζί με την κουμπάρα της (δείτε εδώ πως ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το γάμο).

Το βίντεο από την πρόβα νυφικού της Τζένη Μελιτά

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου!
Anyway, θέλω να πω ένα τεράστιο στη @lilanovaofficial και την ομάδα της για όλα αυτά, που κάνουν για μένα! Για την υπομονή, το κέφι, την ενέργεια και -κυρίως- το αστείρευτο ταλέντο. Λίλα μου, σε εμπιστεύομαι με τα μάτια κλειστά. Θα βγει τέλειοοοοο!», έγραψε η Τζένη Μελιτά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νυφικό της Μελιτά

Το βράδυ της Πέμπτης 1/6 λοιπόν η πρώτη μέρα του μήνα για την Τζένη Μελιτά ολοκληρώθηκε με μια πρόβα νυφικού στον οίκο Lila nova. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα τόσα από τα νυφικά όσο κι από το φόρεμα που θα φτιάξει για την δεξίωση μετά.

Λίγο μετά, δημοσίευσε ένα story στο οποίο ανέφερε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες.

«Σήμερα ήταν το δεύτερο ραντεβού που έκανα στη Λίνα Νόβα που θα σχεδιάσει το νυφικό μου... τα νυφικά μου και σήμερα καταλήξαμε να είναι καλά που έχω ντυθεί εικονική νύφη τόσες φορές στο Yes i Do και ήξερα ακριβώς τι ήθελα, ξέρω τι σχέδιο μου πηγαίνει. Εκεί που μπερδεύτηκα ήταν στο υλικό λιγάκι αλλά το βρήκαμε σήμερα. Θα σχεδιάσουμε ένα νυφικό για τον γάμο, εξ' ολοκλήρου για την εκκλησία και μετά θα έχουμε και.. μην τα πω όλα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας το βίντεο και αφήνοντας τους followers της σε αναμμένα καρφιά.