Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη & τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η ανάρτηση που δίνει όλες τις απαντήσεις

Η σχέση τους μετά τις τόσες αλλαγές στη ζωή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό αιωρείται στον αέρα, πως η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν κάνουν την ίδια παρέα με αυτή, που έκαναν στο παρελθόν, ενώ παράλληλα έχει γραφτεί, πως οι δύο γυναίκες δε μιλάνε γενικότερα.

Η κάθε μία κατά καιρούς μέσα από τα social media του προσπαθούν να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα αυτά χωρίς όμως να κανονίζουν κάποια κοινή έξοδο, όπως συνήθιζαν να κάνουν στο παρελθόν.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη

Την Πέμπτη 13/7 η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την ανάρτησή με το σύντροφό της) και μάλιστα προτίμησε να τα περάσει μαζί του σε μέρος, που βρεχόταν από θάλασσα!

Οι ευχές στο πρόσωπο της πολλές με την Ιωάννα Τούνη να επικοινωνεί μαζί της προς το τέλος της ημέρας μέσω facetime! Στη συνέχεια, η Τούνη έκανε και ένα insta story για να της ευχηθεί κάνοντας έτσι γνωστό, πως οι καλές σχέσεις ανάμεσα τους υπάρχουν και πως περιμένουν τη στιγμή, που οι δύο θα συναντηθούν από κοντά.

Αλεξανδράκη - Τούνη

Το ξεκαθάρισμα της Αλεξανδράκη

Μετά από πολλά, σχετικά μηνύματα, που έλαβαν Τούνη & Αλεξανδράκη στα social media πήραν την απόφαση να απαντήσουν στη φήμη αυτή, που πλανάται στον αέρα (δείτε εδώ τι είπαν και οι δύο με stories στο instagram).

Την Τετάρτη 24/5 είδαμε μάλιστα και τις δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Super Κατερίνα μετά από δηλώσεις, που παραχώρησε στην εκπομπή,

«Εγώ αυτό το διάστημα πραγματικά έτρεχα ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει ένα μωρό παιδί, έκανε μετακόμιση. Πως το είχε πει και ο Ηράκλειτος; ''Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται''. Οπότε όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο, έχω αρχίσει και κουράζομαι», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.