Μελίνα Νικολαΐδη: Χαμός στο Tik Tok με το βίντεο που δοκιμάζει μαγιό

Χιλιάδες views σε λίγες μόνο ώρες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαΐδη: Χαμός στο Tik Tok με το βίντεο που δοκιμάζει μαγιό

Είναι νέα, μόλις 19 ετών, φρέσκια, όμορφη και μοιάζει φουλ στη μαμά της. Η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, που μοιράζει την ζωή της πλέον σε Λονδίνο - Ελλάδα λόγω σπουδών, οικογένειας, φίλων και... έρωτα (δείτε εδώ κοινές τους φωτογραφίες) έχει χτίσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ένα φανατικό κοινό στο Tik Tok.

Καθημερινά, σχεδόν, μοιράζεται πράγματα από την ζωή της σε μίνι βιντεάκια ενώ πολλές φορές ακολουθεί τα trend με τον δικό της τρόπο. Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο που κάνει ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι tiktokers: haul με μαγιό! Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνδυασμό...

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες το βίντεο της έχει αποκτήσει χιλιάδες views και likes. Τα σχόλια από κάτω δε, αποθεωτικά.

Το νέο βίντεο της Μελίνας Νικολαΐδη

«Μελινάκι μου γλυκό σου έχουν πει πόσο πολύ μοιάζεις στη dua lipa??? Σ αγαπάμε όσο και την μαμά σου », έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σημείωσε «κούκλα είσαι κορίτσι μου έχεις μία ηλικία με την κόρη μου».

Τα top βίντεο στο προφίλ της

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελίνα Νικολαΐδη πλέον ζει μόνιμα στην Αγγλία όπου έχει ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στην υποκριτική. «Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους», δήλωσε η τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό σε τηλεοπτική της συνέντευξη.