Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά τον τελικό του Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Σε αμηχανία ο Χρήστος Δάντης

«Δε ξέρω, τι να σας πω;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μετά τον τελικό του Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Σε αμηχανία ο Χρήστος Δάντης

H κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes συνάντησε τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μεγάλη χαρά.

«Είναι μια ειδική συναυλία γιατί ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος για τις επόμενες εκλογές. Θέλω να ασχοληθώ με τα πολιτιστικά θέματα του τόπου μου», ανακοίνωσε.

Και αναφέρθηκε σχετικά με τα επαγγελματικά του: «Είμαι ανοιχτός στο να συμμετάσχω στο fame story, εάν μου γίνει πρόταση. Θα συμμετείχα σε μουσικά show»

Η αμηχανία του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν πήγε ούτε στον ημιτελικό αλλά ούτε και στον τελικό του Survivor All Star με αποτέλεσμα να επικρατήσει σούσουρο. Η δημοσιογράφος λοιπόν, ρώτησε τον τραγουδιστή αν θα την βλέπαμε σε επόμενο κύκλο, με τον ίδιο να απαντάει «Δεν ξέρω τι να σας πω;».

Σε ερώτηση για τον τελικό του show, είπε φανερά αμήχανος «Δεν γνωρίζω εάν η Ασημίνα καλέστηκε στον τελικό. Και δεν είναι η αρμοδιότητα μου αυτή».

Μετά την προβολή των δηλώσεων τους, αποκαλύφθηκε πως και η Ασημίνα βρέθηκε στην συναυλία, ωστόσο όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος αν θέλει να μιλήσει στην κάμερα, εκείνη αρνήθηκε.

Η ανάρτηση της Ασημίνας για την αναφορά του Ατζούν στους παίκτες που αποβλήθηκαν

Στον τελικό του Survivor All Star έδωσε το παρών ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, στην οποία εξαρχής μέσα στο παιχνίδι έδειξε πως της έχει αδυναμία.

Βέβαια, δεν δίστασε να αναφερθεί και στους παίκτες που αποβλήθηκε από το παιχνίδι εξαιτίας παραβάσεων που έκαναν. Όπως για παράδειγμα ο Ηλίας Γκότσης (δείτε τι είχε συμβεί), αλλά και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα.

Μάλιστα με την Ασημίνα αντάλλαξαν και εξώδικα, με την παίκτρια να κατηγορεί την παραγωγή πως της έδινε ηρεμιστικά ενώ την είχε κλειδωμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

«Μπορεί κάποιοι να έσπασαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά all stars. Είναι κατανοητό για μένα να κάνεις κάποια λάθη, όλοι όσοι έφυγαν από το παιχνίδι είναι για μένα αδέρφια μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν σχετικά με τους παίκτες που αποβλήθηκαν.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φαίνεται πως τα έχει βρει πλέον με την παραγωγή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο την ώρα που μιλούσε ο Ατζούν και έγραψε «Ευχαριστούμε».

Αυτόν κατηγορεί η Ασημίνα πως φταίει για όσα έγιναν