Σε πελάγη ευτυχίας θα λέγαμε ότι πλέει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έχει τη χαρά να έχει στην αγκαλιά της, το γιό της και παράλληλα να συνεχίζει την καριέρα της στη μουσική, που αναγκαστικά άφησε για ένα χρόνο πίσω!
Οι περιοδεία της σε Ελλάδα και εξωτερικό έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία με τους περισσότερους σταθμούς να βγαίνουν sold, σε ότι αφορά την προσέλευση του κοινού!
Δείτε επίσης: Πρώτο όνομα η Ελένη Φουρέιρα – Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις
Την Τετάρτη 12/7 η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να τραγουδήσει στη Ρόδο και έτσι δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram – στο οποίο τη βλέπουμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ – να στέλνει αγάπη στο κοινό της Ρόδου λίγο πριν συναντηθούν!
Το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα χωρίς μακιγιάζ
Οι topless φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα
Στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει επανέλθει η Ελένη Φουρέιρα 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της μιας και το Σάββατο 27/5 επανέρχεται δυναμικά στη σκηνή με το «Reborn Tour», μία περιοδεία που θα αφήσει εποχή.
Για αυτόν τον λόγο λοιπόν το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για το μεγάλο της comeback και συγκεκριμένα το φετινό καλοκαίρι θα επιστρέψει στο κοινό της κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία.
Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει στην σκηνή – Το κανάλι που θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου της
Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει topless.
«Ανυπομονώ για το Σάββατο. Είσαστε έτοιμοι;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Φουρέιρα.


">
">
">
">
">
">
">