Περπατούσαν σε πολυσύχναστα σοκάκια της Μυκόνου και τις κοιτούσαν όλοι - Διακοπές για την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλου

Οι αναρτήσεις στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο απολαμβάνουν η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Μαμά και κόρη, ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων με σκοπό να χαλαρώσουν, να γεμίσουν μπαταρίες και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Και οι δυο στα προφίλ τους στο Instagram, έχουν μοιραστεί διάφορες φωτογραφίες από τις βόλτες τους σε πολυσύχναστα σοκάκια του νησιού.

Οι αναρτήσεις της Γκερέκου - Βοσκοπούλου

H αγαπημένη ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ φωτογραφίες από την βόλτα της στα σοκάκια. Όπως επίσης και η κόρη της , Μαρία, μοιράστηκε διάφορα τοπία τα οποία θαύμασε.

Δείτε επίσης: Μια γροθιά όλοι μαζί - Σπάνια φωτογραφία της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη και τον αδερφό της

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά - Ο ρητός όρος της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Η Αντζέλα Γκερέκου παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τρίτη 15/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Οι δύο τους έχουν μια πολύ δεμένη σχέση, ωστόσο η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά, πως ο καρπός του έρωτα της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Μαρία δεν της επιτρέπει για την ώρα να μιλάει για εκείνη δημόσια, στις κάμερες και εκείνη φυσικά το σέβεται (δείτε εδώ τη συγκίνηση της τραγουδίστριας για τον θάνατο του αείμνηστου Βοσκόπουλου).

«Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου», είπε η Άνζελα Γκερέκου στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.