Τα "έσπασαν" με χορούς και τραγούδια - Μπισμπίκης, Βανδή και Μελίνα στο party γενεθλίων του συζύγου της Καλομοίρα

Βέβαια... ήταν λίγο σαν τις μύγες μέσα στο γάλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφίες αρχείου NDPPHOTO

Πολλοί ήταν οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της Καλομοίρας, το οποίο ήταν φανταστικό. Είχε live μουσική, πυροτεχνήματα, μοντέλα και φαντασμαγορικά καπέλα, αλλά και ανθρώπους που μοίραζαν σουβλάκια στον κόσμο που διασκέδαζε.

Ανάμεσα λοιπόν στους καλεσμένους ήταν η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και την κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη, με την οποία η τραγουδίστρια έχει γίνει αχώριστη.

Η εμφάνιση Μπισμπίκη, Βανδή, Μελίνα στο πάρτι

Βέβαια, μπορεί το θέμα του πάρτι ήταν το λευκό και οι περισσότεροι να φορούσαν λευκά ρούχα, ωστόσο, ο ηθοποιός φόρεσε... μαύρα (κλασικά), η τραγουδίστρια λιλά και η κόρη της ανοιχτό μωβ...

Ωστόσο, δεν ήταν οι μόνοι που δεν φόρεσαν λευκό, καθώς και άλλοι καλεσμένοι δεν γνώριζαν για το θέμα.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή Μελίνα Νικολαϊδη

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες

Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε με άκρως εντυπωσιακή συναυλία στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου το βράδυ της Παρασκευής 7/7, όπου βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του YOUWEEKLY απαθανατίζοντας την να πίνει ρακές και να φιλιέται με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ το βίντεο), και μαζί της για να την απολαύσει ήταν και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η νεαρή φωτογραφήθηκε φορώντας ένα λευκό τζιν σορτσάκι, ένα μικροσκοπικό τοπάκι στο χρώμα της άμμου, καφέ ζώνη, μαύρα πέδιλα και μία τσάντα σε καφέ αποχρώσεις με λευκές λεπτομέρειες. Έδειχνε να περνάει τέλεια δίπλα στην μαμά της, ωστόσο από το πλευρό της έλειπε ο σύντροφό της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης (δείτε εδώ την αφιέρωση που του έκανε).

Μελίνα Νικολαϊδη συναυλία Βανδή