Με μικρές μπουκλίτσες στα μαλλάκια του ο νουνίτο - Ο χορός της Ιωάννας Τούνη για τους 6 μήνες μετά τη γέννα

Περήφανη μανούλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με μικρές μπουκλίτσες στα μαλλάκια του ο νουνίτο - Ο χορός της Ιωάννας Τούνη για τους 6 μήνες μετά τη γέννα

Η Ιωάννα Τούνη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Σύρο μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον γιο τους (δείτε εδώ για ποιο λόγο). Σήμερα, Κυριακή 9/7, είναι ημέρα γιορτής για την οικογένεια, καθώς ο μπέμπης τους έγινε 6 μηνών και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι και περήφανοι.

Η διάσημη influencer, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια και τον μπέμπη της να χορεύουν αγκαλιά, με εκείνη να ξετρελαίνεται που τον βλέπει να μεγαλώνει και να αλλάζει μέρα με τη μέρα, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός.

Ο χορός της Ιωάννας Τούνη με τον 6 μηνών μπέμπη της

«Ποιος κύριος νούνι σήμερα είναι έξι μηνών; Έξι μηνών; Ποιος ζει μισό χρόνο; Ζει μισό χρόνο; Ο νούνι, ο νούνι ζει μισό χρόνο. Ο νούνι ζει και βασιλεύει», του έλεγε όλο χαρά η ίδια.

Διαβάστε επίσης: «Η ζωή μιας μαμάς» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη να θηλάζει το γιο της σε εστιατόριο του Μόντε Κάρλο

Που και πότε θα βαπτιστεί ο γιος της

Ήταν 10 Ιανουαρίου του 2023 όταν η Ιωάννα Τούνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως ήρθε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το νουνίτο τους.

Σήμερα, έξι μήνες μετά η Ιωάννα Τούνη - σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη εδώ στο Youweekly.gr - έχει ήδη ξεκινήσει την δρομολόγηση της βάπτιση του μικρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Ιωάννα μαζί με την κολλητή της και νονά του νουνίτο, Στέλλα Πάσσαρη, έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του πιο μαγευτικού και τέλειου σημείου. Όπως η Ιωάννα έτσι και ο Δημήτρης θέλει η μέρα αυτή να είναι μοναδική και να μείνει σε όλους αξέχαστη γι' αυτό και σκέφτονται να την κάνουν με τον... πατροπαράδοτο τρόπο, σε κάποια εκκλησία της Ελλάδα, δηλαδή, αλλά... κοιτάνε προς τας εξωτερικάς μεριά!

Βάπτιση νουνίτο ιωάννα τούνη δημήτρης αλεξάνδρου

Ναι, ναι καλά σκέφτηκες! Αυτός είναι μάλλον ο λόγος που μαμά και νονά το βράδυ της Πέμπτης 29/6 προσγειώθηκαν στη Γαλλία! Το ενδεχόμενο να γίνει η βάπτιση εκτός Ελλάδος παίζει πολύ στο μυαλό του ζευγαριού οπότε τα δυο κορίτσια, συνδυάζοντας πάντα και την διασκέδαση μαζί έφτασαν στην Γαλλική Δημοκρατία για να ξεκινήσουν την έρευνα!

Όσο για το πότε... κάτι μου λέει πως δεν είναι και πολύ μακριά! Υπενθυμίζουμε πως νονός του μικρού θα είναι και ο Γιώργος Μανίκας, φίλος του ζευγαριού αλλά... ότι πουν οι γυναίκες θα γίνει έτσι κι αλλιώς!