Σάλος με ελληνικό νησί - Γνωστή influencer του εξωτερικού καταγγέλλει: «Πλήρωσα ψάρι 616 ευρώ»

Το βίντεο που έγινε viral στο tik tok

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σάλος με ελληνικό νησί - Γνωστή influencer του εξωτερικού καταγγέλλει: «Πλήρωσα ψάρι 616 ευρώ»

Το όνομά της είναι Kate McCue και επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Katerεργάζεται ως καπετάνιος κρουαζιερόπλοιων στην Αμερική κι έχει μεγάλη απήχηση στα social media. Συγκεκριμένα στο Tik Tok την ακολουθούν 3,5 εκατομμύρια κόσμος ενώ στο instagram 604 χιλιάδες.

Σε αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, λοιπόν, εδώ και λίγα 24ωρα επικρατεί ένας πανικός με το βίντεο που δημοσίευσε για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για ένα από τα πιο ωραία νησιά της. H Kate εξέφρασε την έκπληξη και το «παράπονό» της για τις τιμές και την ακρίβεια φέρνοντας σαν εξωφρενικό παράδειγμα το γεγονός πως σε ένα ελληνικό εστιατόριο κλήθηκε να πληρώσει 616 ευρώ για ένα ψάρι, ένα «χρυσό ψάρι» όπως το ονόμασε μετά με την παρέα της.

Η ανάρτηση της πασίγνωστης influencer Kate

«Όταν σας λέω ότι το ψάρι που είχα για γεύμα κόστισε 616 ευρώ, ήξερα ότι κόστιζε τόσο; Όχι γιατί δεν κοίταξα το μενού, πήγα έπειτα από συστάσεις και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος. Το φαγητό ήταν πεντανόστιμο και η εμπειρία, την ίδια (γευστική) εμπειρία θα την περνούσα ξανά και ξανά. Αποφασίσαμε ότι το ψάρι θα έπρεπε να έχει ένα όνομα και έτσι αποκαλέσαμε το ψάρι μας “χρυσό” γιατί θα μπορούσε κανείς να αγοράσει χρυσό με το κόστος του», είπε χαρακτηριστικά η Kate στο βίντεο της ενώ φρόντισε να επισημάνει, όταν ξεκίνησε ο βομβαρδισμός ερωτήσεων από τους followers της, πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συνέβη στη Μύκονο: «Δεν είχα σκοπό να γίνω viral για το βίντεο που έκανα με το ψάρι "Goldie" που κόστισε 616 ευρώ. Οι φίλοι μου στην Ελλάδα με ενημέρωσαν πως η ιστορία μου βρέθηκε σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ για ένα εστιατόριο που έφαγα, όμως ανέφεραν ένα συγκεκριμένο εστιατόριο στη Μύκονο, που εγώ δεν έχω ποτέ επισκεφθεί. Για την ακρίβεια, ποτέ δεν ανέφερα πού είναι το εστιατόριο και το όνομά του, γιατί ανακάλυψα μετά το περιστατικό ότι φημίζεται για τις ακριβές εμπειρίες που προσφέρει. Απλά δεν το ήξερα. Ποτέ επίσης δεν είπα ότι δεν άξιζε αυτό που πλήρωσα, απλά ήταν πιο ακριβό από αυτό που περίμενα. Πρόκειται για fake news που προσπαθούν να κάνουν ζημιά στην επιχείρηση κάποιου», δήλωσε η ίδια στο νέο βίντεο, ενώ ζήτησε συγγνώμη και από το εστιατόριο για το γεγονός ότι βρέθηκε στο επίκεντρο «ανεπιθύμητης προσοχής», είπε ενώ έβαλε και σήμανση στο βίντεο η οποία έγραφε «Δεν ήταν στη Μύκονο».

Υπενθυμίζουμε πως ο Τάσος Δούσης, ο παρουσιαστής των Εικόνων που γυρίσει καθημερινά τον κόσμο εξαιτίας της εκπομπής του έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του ουκ ολίγες φορές για την ακρίβεια και την κατάσταση στα ελληνικά νησιά - κι όχι μόνο. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έμεινε σοκαρισμένος όταν έμαθε πόσο κοστίζει ένα πάρκινγκ στο νησί της Νάξου (δείτε εδώ).