Happy Day: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η τούρτα που έσβησαν στο Μητσόπουλο και η έκπληξη της κοπέλας του

Έκλεισε τα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Happy Day: Έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η τούρτα που έσβησαν στο Μητσόπουλο και η έκπληξη της κοπέλας του

Το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελούν μία πολύ αγαπημένη και επιτυχημένη ομάδα με το πάνελ να τιμάει σχεδόν πάντα τα γενέθλια του κάθε συνεργάτη, που βλέπουμε να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες.

Την Πέμπτη 6/7 λοιπόν ήταν μία τέτοια ημέρα με το Λευτέρη Μητσόπουλο, που έχει αναλάβει μια δική του ψυχαγωγική ενότητα να έχει γενέθλια με το Happy Day να του έχει ετοιμάσει μια μοναδική έκπληξη (δείτε εδώ την παρεξήγηση, που είχε συμβεί με το Μητσόπουλο στην εκπομπή).

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Λευτέρη Μητσόπουλου στο Happy Day

Στην αρχή λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμστιλή τον φώναξε να μπει στο πλατό, καθώς στη συνέχεια ακολουθήσε μια μεγάλη τούρτα, μουσική και στο τέλος η έκπληξη που είχε ετοιμάσει η κοπέλα του!

Συνεχίζει του χρόνου στο Happy Day;

Γνωστό είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρίσκεται στον αέρα του ALPHA με το Happy Day για ακόμη δυο χρόνια, καθώς όπως ανακοίνωσε έχει υπογράψει με το κανάλι νέο συμβόλαιο. Ήταν μια απόφαση δύσκολη, ωστόσο, δεν ήθελε να αφήσει την ασφάλεια για κάτι καινούργιο.

«Φέτος έχω ανανεώσει είμαι για άλλα δυο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση αν και δύσκολα», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια σε έξοδο της.

Το Happy Day σημειώνει μέχρι και πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά τον δύσκολο ανταγωνισμό την οποία παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το 2014.