Εριέττα Κούρκουλου: «Συνέχισε Ιωάννα!» - Στο πλευρό της Τούνη μετά την κατακραυγή για τον δημόσιο θηλασμό του γιου της

Μανούλες ενωμένες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που απασχολούν ιδιαίτερα το κοινό, καθώς δημοσιεύει πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή στα social media της και αυτό, παρόλο που την φέρνει κοντά με τους θαυμαστές της, πολλές φορές την φέρνει αντιμέτωπη με αρνητικά και πικρόχολα σχόλια είτε για την ίδια είτε για τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Αυτές τις ημέρες η ίδια βρέθηκε στο προσκήνιο εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου θήλαζε τον γιο της στην Γαλλική Ριβιέρα (δείτε εδώ πώς θα τον βαφτίσουν), γεγονός που σε πολλούς δεν άρεσε και θεώρησαν πως είναι απαράδεκτο να το κάνει σε κοινή θέα (δείτε εδώ τον χαμό από σχόλια που δέχθηκε).

Στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη η Εριέττα Κούρκουλου μετά τα σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό

Έκτοτε, όμως, έχει ταχθεί στο πλευρό της πλήθος κόσμου που την θαυμάζει για το θάρρος της και την επιλογή της να προσφέρει στο μωρό της όποτε το έχει ανάγκη, και ανάμεσά τους υπάρχουν και αρκετοί διάσημοι. Μία εκ των οποίων και η Εριέττα Κούρκουλου. Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικά από τα κακόβουλα σχόλια και θέλησε να παρακινήσει την Ιωάννα Τούνη να μην αλλάξει λόγω των όσων ακούει, ενώ έπειτα δημοσίευσε και μία δική της φωτογραφία να θηλάζει τον γιο της σε άρκο.

«Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω. Δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από μια μανούλα να θηλάζει το μωρό της. Συνέχισε Ιωάννα Τούνη», έγραψε αρχικά.

Κούρκουλου Τούνη Θηλασμός

Και συμπλήρωσε: «Θηλάζουμε όπου και όπως και όσο γουστάρουμε».

Κούρκουλου θηλασμός

Η απάντηση της ξανθιάς influencer στα επικριτικά σχόλια

Η Τούνη δεν άφησε τα μηνύματα ασχολίαστα και έτσι την Τρίτη 4/7 επιστρέφοντας στην Ελλάδα έδωσε την απάντησή της, ενώ παράλληλα πέρασε το μήνυμά για το κομμάτι του δημόσιου θηλασμού.

«Όπα twitter ήσυχα! Παιδιά, κράζετε αν οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν, κράζετε, κράζετε και άλλη δουλειά δεν έχετε. Sorry αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε, δεν με νοιάζει καθόλου. Φτάνει πια αυτό το αστειάκι που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα. Να ταΐσουν το παιδί του», είπε η Ιωάννα Τούνη.