Χωρίς την Τατιάνα Στεφανίδου: «Καλώς ήρθατε σε ένα διαφορετικό T-Live» - Τα πρώτα λόγια των αντικαταστατών της παρουσιάστριας

Καθημερινά στη θέση της την τελευταία εβδομάδα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χωρίς την Τατιάνα Στεφανίδου: «Καλώς ήρθατε σε ένα διαφορετικό T-Live» - Τα πρώτα λόγια των αντικαταστατών της παρουσιάστριας

Την Παρασκευή 30/6 η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της στο κανάλι του ALPHA για την εκπομπή T-Live, καθώς παρόλο που η εκπομπή θα ολοκληρωθεί κανονικά την Παρασκευή 7/7 η ίδια δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο πλατό (δείτε εδώ γιατί).

Έτσι, την Δευτέρα 3/7 τα ηνία πήρα η Γιώτα Κηπουρού και ο Παναγιώτης Σουρέλης, οι οποίοι εμφανίστηκαν στην έναρξη της εκπομπής και είπαν τα πρώτα τους λόγια, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι πόσο διαφορετικό είναι που δεν βρίσκεται στην θέση τους η μελαχρινή παρουσιάστρια.

Τα πρώτα λόγια των αντικαταστατών της Τατιάνας Στεφανίδου στην έναρξη του T-Live

«Καλώς ήρθατε σε ένα διαφορετικό T-Live, θα είμαστε μαζί σας για μία εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή, παρέα με τον Παναγιώτη Σουρέλη», είπε αρχικά η Γιώτα Κηπουρού και ο Παναγιώτης Σουρέλης συμπλήρωσε: «Ένα διαφορετικό T-Live σήμερα, αλλά και μια διαφορετική Βουλή».

Ο καλεσμένος που έφυγε πρόωρα από την εκπομπή για να πάει στον Νίκο Ευαγγελάτο

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασαν στις 26/6 στην εκπομπή Tlive η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με τους καλεσμένους της. Με αφορμή ωστόσο, έναν συγκεκριμένο καλεσμένο έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Συγκεκριμένα, μπορεί να πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, ωστόσο, έπρεπε να φύγει για να πάει μετά καλεσμένος στον σύζυγό της και στην εκπομπή του, Live News στο MEGA.

«Κύριε Δρυμιώτη, ξέρω ότι έχετε άλλη μία εμφάνιση να κάνετε, απολύτως σεβαστή και συγγενική. Για αυτό θα τη σεβαστώ ακόμα πιο πολύ», είπε αρχικά χιουμοριστικά η παρουσιάστρια.

«Για το χατίρι του βασιλικού πίνει κι η γλάστρα το νερό», ξεκίνησε να λέει ο Δήμος Βερύκιος με τον Ανδρέα Δυμιώτη να συνεχίζει «Η γλάστρα είναι ο Νίκος» και όλοι να ξεσπούν σε γέλια.

«Αποχαιρετώντας τον θέλω να σας αποκαλύψω ότι κάθε φορά που παρακαλώ τον κύριο Δρυμιώτη κι έρχεται, γιατί είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται κοντά μου, του λέω: ξέρω ότι αγαπάτε πάρα πολύ τον άντρα μου. Μου λέει "ε ναι τον αγαπώ τον Νικολάκη". Και κάθε φορά κλείνει μετά να βγει και στο MEGA», αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ντυμένη στα κίτρινα για να δει την ΑΕΚ - Η Τατιάνα Στεφανίδου στο γήπεδο μαζί με τον κούκλο γιο της και τον Νίκο Ευαγγελάτο