Ιωάννα Τούνη: Σε ρόλο Pamela Anderson με κόκκινο ολόσωμο μαγιό «φωτιά» στην Μύκονο

Εμφάνιση που ανέβασε την θερμοκρασία στην Ψαρρού

Ιωάννα Τούνη: Σε ρόλο Pamela Anderson με κόκκινο ολόσωμο μαγιό «φωτιά» στην Μύκονο

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο νησί των ανέμων με τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον νούνι, και συγκεκριμένα στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου, έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στο Baywatch.

Το βίντεο της Τούνη από την Ψαρρού

Η γνωστή επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, δεν δίστασε όπως βλέπουμε στο βίντεο από το Mykonos Live Tv, να φορέσει το κόκκινο μαγιό της, που θυμίζει εκείνο που φορούσε η Pamela Anderson στην γνωστή σειρά Baywatch.

Χόρευε και πόζαρε, σαν να ήταν μόνη της. Δεν την ενδιέφεραν καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα που τραβούσε πάνω της. Εκείνη απολάμβανε την μίνι φωτογράφιση που έκανε με τον φίλο της μπροστά στην θάλασσα.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΣΕΞΥ Α ΛΑ PAMELA ANDERSON ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

Ο δημόσιος θηλασμός στο Μόντε Κάρλο

Πολλές φορές η ίδια μας έχει αποδείξει ότι αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα και για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για αυτά που κάνει δημόσια, αλλά και στα social media. Για παράδειγμα, δεν την σταματάει τίποτα και κανένας από το να θηλάσει δημόσια το μωράκι της, ή όπως αλλιώς τον λέει η ίδια τον νουνίτο της.

Στο ταξίδι της στην Γαλλική Ριβιέρα, στο οποίο έχει πάει με την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη και τον γιό της, έβγαλε το στήθος της έξω σε γνωστή καφετέρια του Monte Carlo με σκοπό να θηλάσει τον νούνι, καταγράφοντας το στιγμιότυπο σε βίντεο και δημοσιεύοντάς το στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το συγκεκριμένο βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έφερε το όνομά της για μια μέρα πρώτο trend στο twitter (δείτε εδώ τα σχόλια που γράφτηκαν).