Χαμογέλα και Πάλι: Έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο που πάει στον ΑΝΤ1 - Το "αντίο" της Χρηστίδου στην Βουλγαράκη

Βαρύ το κλίμα στο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Έτρεχε το δάκρυ κορόμηλο που πάει στον ΑΝΤ1 - Το

Αυλαία έριξε η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και να κλείνουν ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο της για τα επόμενα δυο χρόνια.

Η παρουσιάστρια ωστόσο συγκινημένη, αποχαιρέτησε την Ελένη Βουλγαράκη, καθώς αποχωρεί από την ομάδα της αλλάζοντας τηλεοπτική στέγη. Φήμες την θέλουν να πηγαίνει στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα της πετούσαν πολλές σπόντες αυτές τις ημέρες.

Το αντίο της Χρηστίδου στην Βουλγαράκη

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι, όσο θα είμαι εδώ θα έχεις δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι μια πολύ αγνή ψυχή και καθαρή και όποτε βρεθεί να είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και το νου τους» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά το αφιερωματικό βίντεο για την Ελένη, και οι δυο ξέσπασαν σε κλάματα!

«Σκεφτόμουν τι πρέπει να πω γιατί τα συναισθήματα μου είναι τόσα πολλά. Πήρα πολλή αγάπη και είμαι πολύ τυχερή. Το ζητούσε η ψυχή μου να αποχωρήσω και την άκουσα. Είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου», είπε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου επιβεβαίωσε πως μετακομίζει στον ΑΝΤ1 «Ποτέ δεν έφεραν κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που σε βάζουν στην οικογένειας τους. Θα έχουν να κάνουν μαζί μου για ότι δεν πάει καλά».

Τι τηλεθέαση έκαναν στην προτελευταία εκπομπή

Για ακόμη μια φορά η πρωινή εκπομπή του MEGA τα Σαββατοκύριακα, "έσκισε" σε νούμερα τηλεθέασης. Η προτελευταία εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σημείωσε το απίστευτο 21,7% ενώ σε τέταρτα έκανε 19.1 - 18.0 - 16.9 - 20.8 - 25.9 - 27.5 - 24.8 - 25.2 - 26.0 - 19.8 - 16.9 - 18.9.

Απέναντι της ο κύριος ανταγωνιστής της που είναι η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, έκανε τηλεθέαση 12,1% και τέταρτα 13.8 - 14.7 - 16.4 - 13.8 - 13.4 - 11.2 - 12.0 - 10.9 - 11.9 - 8.4 - 9.9 - 10.5 - 9.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι Δεκατιανοί 10
  • MEGA: Χαμογέλα και πάλι 21,7
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 12,1
  • OPEN: Μπετόβεν και μπουζούκι 5,2
  • ΑΝΤ1: Υγεία πάνω από όλα 7,5

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.